2777
2789

از ۱۵ سالگیم با پسرعموم تو رابطع بودم شده توی این سالا. گوشیم بگیرن خانواده بفهمه شده طلام رو بهش بدم. کلل عمو و عمه همه بفهمن دوماه پیش کات کردیم. البته کات و برگست زیاد داشتیم. مدتی بود بهم برگشته بودیم اکانتشو بزور گرفتم تلگرام. بعد خوش خوش باهم حرف میزدیم که. یه لحظه رفتم پست های بایگانی شده تلگرامشو ببینم ددیم بله. استوری گذاشته راجب کار و پول. یه دختره دیگه هم. هست اونو اد کرده اون ببینه فقط💔

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه

شکستم. خدا سر دشمن نیاره. دوساعته قلبم وایساده. بهس گفتم. گفتم بخدا خبر ندارن اینا چین بلاک کردم اینستا ۱۵ بار بهم زنگ زد. اس داد. مرگ من جوابمو بده تلگرام بیو عاشقتنه m انداخت. برای هزارمین بار توی این ساا کشته شدم. حیوان به هم نوع خودش رحم میکنه این نه بابام مریضه. مرگ بابامو قسم داده عوضی. بچه ها دعا کنید دارم. دق میکنم قلبم دوساعته بکوب میزنه نفسم بالا نمیاد😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا دوستت داره متوجه نشدم دقیق دختره لایک کرد شاید دلیل خیانت نشه مطمعنی

پست بایگانی تلگرام استوری های تلگرام. دیدم که. انتخاب کرده که فقط اون دختره ببینه

الان باید چکار کنیم عزیزم؟چرا بهش طلا دادی؟

به هم خون اعتماد کردم. بگم بهم میده فقط بهترین سال های عمرم رفت قلبم دو ساعته. داره بکوب میکوبه دیگه دارم میمیرم