2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دانش اموزش مخ داره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

حالا اگه واقعی باشه مدرسش خوبه؟

بله قبولی فرنگیان از انسانی سخته

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

😂😂😂مردم مخ دارن ماهم مخ

همینو بگو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مدرسه هر جوری هم باشه درس خوندن کاااملا بستگی ب خودت داره.. منم مدرسه ای ک میرفتم در سال حداقل 30 نفر قبولی فرهنگیان داشت و فکر میکردم چ مدرسه خفنیه ولی بعد یه مدت دیدم ک دانش اموزای ضعیف هم خیییلی داره

زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!

ببین اینکه شرایط محیط امکانات تو موفقیت دخیلیه شکیییی نیست هرکیممیگه نیست تجربه اشو نداشته واقعا مهمه ولی تو دنیارم بزارن پات اما نخونی تلاش نکنی نخای فایده نداره پس یه محیط خوب به علاوه تلاش خودت میتونه موفقیتتان چندبرابر کنه

حالا اگه واقعی باشه مدرسش خوبه؟

اره ولی دولوغههه