2777
2789
عنوان

چقدر کور بودم

448 بازدید | 33 پست

من ترم ۳ اتاق دوستم برقش و اینا تو خوابگاه اتصالی داد ، طوری که سرپرستی گفت اتاق جدید پیدا کنین خودتون

من و یه دوست دیگم در تک تک اتاقارو زدیم برا اون جای خالی پیداکنیم ، حتی یکی از اتاقا بچه هاشون شر بودن

شبش اومدن اتاق ما دعوا که شما به چه حقی رفتین پیش سرپرست گفتین اتاق ما جای خالی داره

همه اینا بماند . من با هم اتاقیام بحثم شده و تصمیم گرفتم اتاقمو عوض کنم

سیستم انتخاب اتاقو متاسفانه امسال سیستمی کردن ، مجبورم خودم بگردم نفر پیدا کنم و از شانسم هیچکسم نمیشناسم🥲💔

همون دوستم تو اتاقشون یه نفر غریبه بود که باهاش نمیساختن . کل پارسال میگفت بهش میخوایم بگیم بره

بهش پیام دادم که من همچین مشکلی دارم . میشه بیام باشما؟ اول گفت باشه

بعد ۴ روز خبری نشد خودم دوباره پیام دادم گفت باشه میگم بهت

یکم پیشم پیام داد که نه ما اتاقمون جا نداره

نمیدونم... من ازش انتظار داشتم حقیقتش🥲💔

حداقل همون ۴ روز پیش بهم میگفت اینو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عیب نداره.

منم برای یکی از دوستام همچین کاری می خواستم انجام بدم با هم اتاقی هام صحبت کردم اونها قبول نکردن. روم هم نمی شد به خودش بگم.

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

شاید گفته و دختره قبول نکرده.. اشکالی نداره اینا درس زندگیه که دیگه صدتو برا کسی نزاری

کاش همون ۴ روز قبل میگفت

انگار حتی تمایلی نداشت بهم جواب بده که بعد یادآوری کردن گفت نه نمیشه

مگرنه بی منطق نیستم که ، یدونه قرار بود بگه راستش ما با این هم اتاقیمون اوکی شدیم نمیشه بهش بگیم تو بیای جاش

کاش همون ۴ روز قبل میگفت انگار حتی تمایلی نداشت بهم جواب بده که بعد یادآوری کردن گفت نه نمیشهمگرنه ب ...

من که تا یه ترم دوستم می بردم تو اتاق یه تشک روی قالی پهن می کرد و می خوابید. خوابگاه همینه

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

برو سرپرستی میدونن کجا خالیه کدوم دانشگاهی

تبریز

متاسفانه سرپرستی امسال دخالت نداره

میگه با سامانه بزنین

مشکل اینه من نمیدونم چه اتاقی رو بزنم . یهو یه اتاق میزنم که قبلا ظرفیت کاملشو یه گروه ۸ نفری میخواستن باعث میشم اونا آواره شن

چی بگم من به خاطر اون در ۴۵ تا اتاقو زده بودم ظرفیتشونو بپرسم😂💔

خب همین چیزها ادم زرنگ و خوش سر و زبون می کنه.

مثل یه تجربه اجتماعی مجانی بهش نگاه کن

کاش همون ۴ روز قبل میگفت انگار حتی تمایلی نداشت بهم جواب بده که بعد یادآوری کردن گفت نه نمیشهمگرنه ب ...

عزیزم برا دوستت در به در در زدی و گشتی برا خودت چرا در نمیزنی بگردی؟؟؟ خودت ارزش و لباقتت بالاتره برو از تک تک اتاقا بپرس

چی بگم من به خاطر اون در ۴۵ تا اتاقو زده بودم ظرفیتشونو بپرسم😂💔

منم یه زمانی دانشجو بودم خوابگاه مشکلات خودشو داره ولی اون چندسال زندگیم دیگه هیچوقت تکرار نشد. یادش بخیر

بعدا به حرفم میرسی💔💔💔