2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 64 پست
برگرمرغ

چطوری درست میکنی تاحالا نشنیدم

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه مامانمم اون درست ميكنه من بلد نيستم بزار ميپرسم مينويسمش

قوربونت مرسی

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

من برم اولیه درس کنم

خانوما یه سوال دارم شما آش دوست دارین آش سبزی یا آش ترشی یا آش ماست آش برنج یا باقلا سبز همون باقالی دوست دارین یا نه؟؟؟دلم میخواد نظرتون رو بدونم💕

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
من اگه دوغ یا ماستم زیاد ترش باشه یه خامه صبحانه هم میزنم.

خامه صبحانه چطوری میزنی؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
خانوما یه سوال دارم شما آش دوست دارین آش سبزی یا آش ترشی یا آش ماست آش برنج یا باقلا سبز همون باقالی ...

من فقط آش رشته و آش دوغ و آش جو و ی آش دیگه خوردم که اونم اسمشو نمیدونم.  

خانوما یه سوال دارم شما آش دوست دارین آش سبزی یا آش ترشی یا آش ماست آش برنج یا باقلا سبز همون باقالی ...

سرورهنه آشا اش رشته عشق منه و همچنین آش ترش 

هفدهمین روز ازهفتمین ماه سال  
من فقط آش رشته و آش دوغ و آش جو و ی آش دیگه خوردم که اونم اسمشو نمیدونم.    

دوست داشتی آش؟؟؟