2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 64 پست
کباب تابه ای درست کن زود حاضره. من قورمه دارم 

به به قورمه

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوکو سبزی درست کن.  املت.  ماکارونی.  کوکو سیب زمینی.  آب دوغ خیار هوا گرمه ...

دلم آبدوغ خیار خواست   

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
کتلت املت گوجه کوکو سبزی سالاد الویه دمپخت

الویه خوبه آجو

تو اب دوغ خیار چه سبزی میریزید

نعناع. 

ما خیار رو رنده میکنیم با ماست قاطی میزنیم بعد نعناع و نمک بهش اضافه میکنیم بعد نون ریز میکنیم میزنیم بر بدن.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
دمپختک چجوریه

من گوجه رو رنده میکنم با پیاز سرخ میکنم سیب زمینی رو نگینی خورد میکنم باهاش تفت میدم آب رو میریزم روش جوش که اومد برنج رو میریزم توش به اندازه یک بند انگشت آب رو برنج باشه بیشتر نه بعد روغن میریزم و نمک و ادویه آبش که تموم شد دم میدم.

میتونی ماش پخته یا عدس پخته هم توش بریزی زمانی که داره آبش میجوشه

ای کسی که هر که بر تو توکل کند کفایتش خواهی کرد
دلم آبدوغ خیار خواست    

ااای جانم عزیزم حقیقتش فکر میکردم الان آب دوغ رو شوت کنی کنار بگی اینم شد غذا😀

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اخ دلم خواست فردا درس کنم

عزیزم💙

درست کردنش زیاد هم طول نمیکشه ولی عجیب خنک میشه آدم.