2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ماما نیستم مامانم هست

اگه میخوای درخواست بدم ازش بپرسم سوالت رو

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله

نه خیلی وقته ندیدم

ولی شوهرم ی دوست داره خیلی سنتین میگف اون گفته من حتما میبرم اگه نیاد هم باهاش ازدواج نمیکنم

همه ماهم تو جمع بهش گفتیم هیچ دختری باهات نمیاد

گفت ترجیح میدم ازدواج نکنم😐

میو میو

یه بار دیدم

خواهر دوستمو بردن

یعنی جز مولتی میلیاردرای شهرمونن ها

ولی بازم تفکرات سیاهشون به پاست

که چی بشه؟تویی که به من اعتماد نداری خواستگاری اومدنت چیه؟

منی که به خودم اعتماد دارم این برنامه ها چیه؟

اکه بنا به گواهیع هردو باید بگیریم

هردو هم باهم آزمایش انواع بیماری های مقاربتی رو بدیم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
لطف میکنی گلم💕اره درخواست بده

فقط زود قبل اینکه بخوابه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله