در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))
در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))
از سر و روی تایپکای خودت مشخصه داشتی زور میزدی پربازدید شی حالا میخوای همه تایپکاتو پاک کنی یه ادم دیگه بشی😂من با تایپکای فیکی که میزنن کاری ندارم کسی که این مشکل خیانتو داره حتما جایی نداره که مطرحش کنه خودت خواب خیانت میدیدی چیشد پس😂😂خودتو ادم خوب نشون نده
لطفا کسایی که فکرمیکنن پروفسورن و کسی بهتر از اینا تو دنیا نیست و انرژی منفی میدن و ادعا دارن تو تایپکای من شرکت نکنن ممنونم💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . قشنگ ترین عشق k💍 دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم
خواب دیدن دست منه؟ تو خوابتو خودت انتخاب میکنی ؟ خواستم همه ببینید که بفهمید تو سایت چخبره
پس زنایی که خیانت دیدنو مسخره نکن. فیکاش که قبول دارم همشون کثافتن وللی واقعیم هست خیلی
اونا جایی برای درد و دل ندارن بصورت ناشناس میان اینجا
زن علیه زن.
لطفا کسایی که فکرمیکنن پروفسورن و کسی بهتر از اینا تو دنیا نیست و انرژی منفی میدن و ادعا دارن تو تایپکای من شرکت نکنن ممنونم💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . قشنگ ترین عشق k💍 دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم