2777
2789

شاگردمیخوام

مردیکه گوه درخواست بدی ننه ات روسگ میاد......من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.بددهن نیستم مگربه حق

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خسته ام

بعد ی عمر فردا با دوستام قرار بود بریم دربند. انگشت پام اسیب دیده شاید نتونم برم

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

از اینکه چرا با قلب مهربون بدنیا اومدم که یکسری بهم زخم بزنن

کاش پسرم در آینده سنگ دل باشه

برام مهم نیست اینجوری بهش ضربه نمیزنن

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

هم از خوشحالی دارم دیوونه میشم عشقم میاد خواستگاریممیخواد مامانشو بفرسه خونمون

از اینورم مشکل خانوادگی داریم تو خونه برا این ناراحتممم مشکلمونم گره خورده باز بشو نیس نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

۲۲سال

از اینکه چرا با قلب مهربون بدنیا اومدم که یکسری بهم زخم بزننکاش پسرم در آینده سنگ دل باشهبرام مهم نی ...

منم مثل توام تصور میکنم پسرم انقدر دلش بشکنه به جنون میرسم

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بیس سالمون بود با شوهرم کلی طلا داشتم با وام ازدواج عقل تو سرمون نبود یکی گولمون زد فروختیم ی زمین صد متری مزروعی انداخت بهمون پنج شش ساله منتظرم بیاد تو طرح نمیاد شاید ده سال دیگه بیاد حیف طلاهام از بس از خودم ناراحت و عصبی ام دوباره طلاهام امسال فروختم بدون مجوز ساختمش اب و برق نداره با خودم لج کردم افسرده شدم از مستاجری خستم همش دلم میخاد بیان خرابش کنن دلم خنک میشهـ دیگه راحت میشینم سر جام

منم مثل توام تصور میکنم پسرم انقدر دلش بشکنه به جنون میرسم

من مادرم ندارم یا حتی خواهری

تنها زندگی میکنم

بعد از فوت مادرم دو هفته بعدش دختری که میگفت دوستم داره و یک سال نیم باش بودم ولم کرد رفت با یکی دیگه

بعد از اون هم نگم براتون چی کشیدم در نبود مادرم

همیشه میگم مامان ، کاش پسری بدنیا میآوردی که سنگ دل بود احساسات نداشت یا اینکه مامان منو با خودت میبردی ...

شما امشب برو پسرتون رو که زدی بغل کن

اون تو دلش با خودش میگه قهرمان من مامانیم هست

قهرمان زندگی هر مادری ، پسرشه

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/