2777
2789
عنوان

جوش صورت

40 بازدید | 7 پست

سلام بچهها

من صورتم خیلی جوش میزنه جدیدا، تا یکی خوب نشده دوتا دیگ میبینم، بزرگن و جاشون لک سیاه یا قهوهای میشه، افتضاح شده پوستم، یه راهکار بگین لطفااااا (پول ندارم 🫠 چیز گرون نمیتونم بخرم براش یا دکتر پوست هم نمیتونم برم)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای منم سن بلوغم اصلا جوش نمیزدم ولی الان واقعا هرروز جوش جدید داشتم و صورتم متورم بود اخه خیلیا با صد جوش و صد لک درست نمیشه و ریشه اساسی داره مثلا اگه پریودت نامنظمه ممکنه مشکل هورمونی باشه ولی در کل کارای پوستی گرونه و قول بهت میدم با هزینه کم و راه های سنتی درست نمیشه اگه صورتت چربه میتونی صابون گلیسیرین یا گوگرد استفاده کنی و برای جاشون ضد جوش

سرم های پوست بگیر حتما نباید برند باشه معمولی ها هم جواب میدن(ارزون ها هم نه)

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

وای منم سن بلوغم اصلا جوش نمیزدم ولی الان واقعا هرروز جوش جدید داشتم و صورتم متورم بود اخه خیلیا با ...

منم همینجوری بودم چند سال بود جوش نزده بودم یهو ریخت بهم کل صورتم جوش و جای جوش شده، اره بنظر خودمم یچیزی بهم ریخته تو بدنم حالا دکتر ازمایش نوشته ببینم چی میشه، ولی ی ماه دیگ دانشگا باز میشه دوس ندارم اینجوری برم الان همه میگن چقد داغون شدم و فلان