2777
2789
عنوان

زن ستیزی

85 بازدید | 9 پست

شما ته تحقیر مردا رو هم بگیری، باز تهش میرسید به زن ستيزی!

چون برای تحقیرش سریع یه ویژگی رو «زنونه» حساب میکنید و بهش نسبت میدید. مردی که روتین پوستی داره میشه «پرنسس»، مردی که درباره بقیه نظر میده میشه «خالهزنك»، مردی که خوب آشپزی میکنه میشنوه «دیگه باید شوهرت بدیم».

یا حتی توی همین سایت، وقتی یه مردی رو میبینید سریع بهش میگید «مگه حامله ای؟». ( من حمایتی از مردای این سایت نکردم، صرفاً دارم میگم حتی واسه ی تحقیر اونا هم از الفاظ زن ستیزانه استفاده میکنید )

کلاً انگار اگه یه مرد ظریف، حساس، دقیق باشه یا مثلاً به ظاهرش اهمیت بده و آشپزی بلد باشه، دیگه مرد نیست و بااااااااید مسخره بشه؛ در حالی که اینا اصلاً زنونه یا مردونه نیستن، فقط یه سری ویژگی و توانایی انسانی ان.

🟥 همین طرز فکر زن ستیزانه باعث شده که حتی برای تحقیر مردها هم از زن بودن به عنوان فحش استفاده بشه :)

music is the only thing keepin' the peace when I'm fallin' to pieces

متاسفانه از این کلیشه ها کم نیست و تبدیل به مبنایی برای قضاوت همدیگه شده ، فرق نداره زن یا مرد اما به هرحال تا وقتی اینا هست دیگه لازم نیست خودمون فکر کنیم و متوجه پیچیدگی های واقعیت بشیم .

و درباره پیام اصلی متن تون هم موافقم ، متاسفانه همچین چیزی کم و بیش دیده میشه ولی به نظرم اینکه اول خود خانم ها نسبت بهش آگاهی پیدا کنن و این تفکرات مخرب رو کنار بزارن احتمالا بیشترین تاثیر رو در کمتر شدن و ریشه کن کردنش در بلند مدت بزاره

البته اینطور نیست که مردا هم قربانی همچین الگو های فکری سمی ای نشن اما خب بحث شما درباره زنان بود اینجا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

متاسفانه از این کلیشه ها کم نیست و تبدیل به مبنایی برای قضاوت همدیگه شده ، فرق نداره زن یا مرد اما ب ...

کلاً سیستم زن ستیزی یا همون مرد سالاری حتی روی مردا هم تأثیر گذاشته!

مثلاً دیدی یه مرد گریه میکنه بهش میگن مرد که گریه نمیکنه! مرد باید قوی باشه.

از این جهت میگن که گریه کردن رو هم حتی یه صفت زنونه میدونن.

مگه گریه کردن به زن و مرد بودنه..

بعد همین گریه نکردن و بروز ندادن احساسات یه جایی تأثیر خودش رو نشون میده، یعنی اون فرد به فروپاشی روانی میرسه و حتی ممکنه باعث خیلی از مشکلات روانی هم بشه..

این یه نمونه از صدماتی بود که خود مردا هم از این سیستم خوردن.

کلاً سیستم زن ستیزی یا همون مرد سالاری حتی روی مردا هم تأثیر گذاشته!مثلاً دیدی یه مرد گریه میکنه بهش ...

بله اینم هست موافقم

هرچند درباره توصیف زن ستیزانه خیلی مطمئن نیستم

به نظرم حتما حداقل تو جامعه خودمون یه سری حقوق از خانم ها گرفته شده متاسفانه در کنار محدودیت های دیگه و .. ، یا حداقل خیلی کم توجهی بوده ، ولی خب اینکه بگیم هنجار ها و قوانین فعالانه در تلاش برای آسیب زدن به زنان بودن خب این یکم شاید اغراق آمیز باشه .

هرچند تو نتیجه آخر شاید خیلی تفاوت هم ایجاد نکنه ، یعنی به به هرحال زندگی زنان رو تحت تاثیر قرار داده ، حالا هر عنوانی که روی اون بزاریم به هرحال خودش یه مشکل واقعیه

بله اینم هست موافقم هرچند درباره توصیف زن ستیزانه خیلی مطمئن نیستم به نظرم حتما حداقل تو جامعه خودمو ...

من کلاً بحثم این نیست که این سیستمی که به خانم ها داره آسیب میزنه آگاهانه هست یا نا آگاهانه. میگم کلاً هر چی که هست داره به هر دو جنس آسیب میزنه.

کلاً وقتی یه جامعه برای یه تایم طولانی اس بر اساس ارزش ها و نقشهای جنسیتی خاصی شکل میگیره، نتیجه ش میتونه به ضرر هر دو جنس باشه..

آها اینم یادم رفت بگم، اسمشم به خاطر این زن ستیزانه هست که این سیستم کلاً زن ها رو ضعیف میبینه. واسه ی همین زن ستیزانه هست.

من کلاً بحثم این نیست که این سیستمی که به خانم ها داره آسیب میزنه آگاهانه هست یا نا آگاهانه. میگم کل ...

بله حتما همینطوره

ولی خب راه حل اش هم به همین سادگی نیست، بعضی باور ها بخشی تثبیت شده از فرهنگ جامعه میشن و تا زمانی که بخش زیادی از مردمش واقعا اثر منفی اش رو حس نکنن احتمالا نسبت بهش منفعل بمونن ..

بله حتما همینطوره ولی خب راه حل اش هم به همین سادگی نیست، بعضی باور ها بخشی تثبیت شده از فرهنگ جامعه ...

هوم، شاید آگاه سازی بتونه کمکی بکنه :)