2777
2789
عنوان

همسایه

156 بازدید | 16 پست

تازه اومدیم ساختمون جدید همسایه روبروییمون دوتا پسر داره من یه دختر دارم اومد دم خونمون گفت خوش اومدین اینا خیلی هم نچسب طوری من با روی خوش باهاش حرف زدم ،پسرشو دخترم دم در کلی شلوغ کردن ،معلومه شلوغه پسرش، منم گفتم میرم داخل کار دارم بعد گفت اره از این به بعد بیشتر همو میبینیم واقعا اصلا نمیخوام باهاش رفت آمد کنم چون من دختر دارم اونم پسر خوشم نیومد خیلی حس بدی بهش پیدا کردم ،شما باشین چطوری رفتار میکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حد وسط باش

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

قشنگ حسم گفت از این فضول درجه یک هستش گفت شما ماشین دارین با ماشین میری بیرون

خودتو ملزم به جواب دادن نکن طفره بروبپیچون

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خوشم از رابطه با همسایه نمیاد .اوایل من خیلی خونگرم و زودجوش بودم تو اولین تجربه م ب همسایه خیلی محبت کردم اونم خیلی موذی بود و خیلی سو استفاده گر ...روز آخر ذاتشو شناختم و دیگه هرجا میرم با کسی قاطی نمیشم ...اگه کسی خوب بود و روی خوش نشون داد ارتباطم در حد سلام احوالپرسی میشه اگه طرفم خشک بود و خودشو کنار میکشید اصلا باهاش همون سلام علیکم نمیکنم و دیگه با کسی قاطی نمیشم

از قیافش معلومه فضوله نمیدونم دیگه گفت شما ماشین دارین با ماشین میری بیرون ! خودش ماشین نداره

چی بگم.اگه حس خوبی بهش نداری خب همونجوری که گفتم برخورد کن.من ده تا همسایه دارم.فقط با سه تاشون درحد سلام علیک اشنام.که از منم خیلی بزرگترن.با روبه روییم که کلا حرف نمیزنم چون دعوامون شده.کلا با همسایه دم خور نشی بهتره.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

ما یه همسایه داریم خانم پیریه من چندروز شوهرم نبود اومده بود ازمن میپرسید شوهرت نیست کجاست حالا مت یه خان خیلی خیلی بی حاشیه نه رفت وامدی هیچی

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده