2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه روز سیزدم امپول زدین؟حتما پروژسترون؟من ۵ تا امپول قبل ای یوای زدم دوشب قبلش هم hcg 

ببین بعد امپول hcg  اگه تخمک ازاد شده باشه و اسپرم هم با تاخیر بهش برسه چی؟ شب قبلش بهتره، تازه باید بعد امپول کار سنگین نکنی و پله با سرعت نری تا تخمک زود ازاد نشه، البته من نمیدونستم ولی کیت گذاشتم ازاد نشده بود

ببین بعد امپول hcg  اگه تخمک ازاد شده باشه و اسپرم هم با تاخیر بهش برسه چی؟ شب قبلش بهتره، تازه ...

واقعا...من مثلا امشب زدم امپولو پس فردا صب ساعت ۱۰ ای یو ای کردم    .

.

باهمون یه بارشد؟ خودتون تعیین جنسیت کردین؟

ا ه، راستش ازمایشگاه پیشنهاد تعیین جنسیت داد ولی هم من هم همسرم دلمون نیومد انتخاب کنیم

ولی اگه بچه دوم بخوایم این دفعه میریم تعیین جنسیت

البته بگم بعد تعیین جنسیت نباید اقدام طبیعی داشته باشید

ا ه، راستش ازمایشگاه پیشنهاد تعیین جنسیت داد ولی هم من هم همسرم دلمون نیومد انتخاب کنیم ولی اگه بچه ...

شانسی پسر شد ولی؟ خیلی عالیه که،خداخفظش کنه براتون،هزینشم خوب بوده والا

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
واقعا...من مثلا امشب زدم امپولو پس فردا صب ساعت ۱۰ ای یو ای کردم    . .

من هرکس رو دیدم مث شما بوده، البته بگم این ازمایشگاه یه دکتر مامایی داشت که ایشون تزریق کرد، من همون شب فهمیدم دکتر زنان نیست و معمولا هم باید تو مطب انجام بشه

ولی دستش درد نکنه کارش خوب بود

البته شانس هم هست

ا ه، راستش ازمایشگاه پیشنهاد تعیین جنسیت داد ولی هم من هم همسرم دلمون نیومد انتخاب کنیم ولی اگه بچه ...

مگ ازمایش قبل ای یو ای دادین؟من‌که ازم راجب ب تعییت جنسیت نپرسیدن

مگ ازمایش قبل ای یو ای دادین؟من‌که ازم راجب ب تعییت جنسیت نپرسیدن

نه همون موقع که کارهای ازمایش رو انجام میدی میپرسن ازت یا خودت میگی، هزینه ش هم یه تومن بیشتره، ولی اولا بچه اول بهتره بسپاری به خدا دوما ای یوای فقط همون تزریقه نیست که، اقدام های طبیعی بعدش هم خیلی مهمه اگه تعیین جنسیت کنی پیگه نباید اقدام طبیعی بکنی

من هرکس رو دیدم مث شما بوده، البته بگم این ازمایشگاه یه دکتر مامایی داشت که ایشون تزریق کرد، من همون ...

خداخواست بهتون بده وچون شاید ناشکر نبودین تو تعیین جنسیت پسرداد حتما ک پسردوس دارین

نه همون موقع که کارهای ازمایش رو انجام میدی میپرسن ازت یا خودت میگی، هزینه ش هم یه تومن بیشتره، ولی ...

اقدام های طبیعی بعدش یعنی چی؟من یکی گفت روزی ۱ قاشق نشاسته تواب حل کن بخور خوبه نمیدونم خوبع یان