2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی همون دفه اول باردارشدین؟چ داروهایی قبل ای یو ای اشتفاده کردین؟بعدش استراحت مطلق داشتین

اره، همسر من که البته خوب بود و مشکلی نداشت قرص wellman بنفش ماه قبلش استفاده کرد، منم قرص کلومیفن، شب قبل ای یو ای هم یه دونه امپول hcg زدم، و چون همونجا متوجه شدیم که سرویسیت (عفونت و التهاب دهانه رحم) دارم دکتر گفت اقدام طبیعی نداشته باش بخاطر عفونتت

اما شانسم گرفت😜

مشکل خاصی داشتین یان

راستش نه، من چند ماه اقدام بودم ، قبلش هم رفته بودم دکتر و همسرم هم آز داده بود و خوب بودیم،همونطور که گفتم سرویسیت مانع بارداریم بود و نمیدونستم چون سنم داشت میرفت بالا رفتم ای یو ای که سریعتر بشه

اره، همسر من که البته خوب بود و مشکلی نداشت قرص wellman بنفش ماه قبلش استفاده کرد، منم قرص کلومیفن، ...

الان من ۷ روزه انجام دادم علایم خاصی ندارم فکنم خبری دورم نباشه 😣

امپول از روز ۷ پریدی تا ۱۲ نزدین؟استراحت مطلق داشتین؟

نه فقط یه امپول شب قبل ای یو ای، بعد از تزریق بیست دقه همونجا دراز کشیدم و پاهام را بالا گذاشته بودم، بعدشم تو ماشین صندلی رو خوابوندم البته دکتر گفت عقب ماشین دراز بکش تا خونه، بعدش تا دو سه روز کارهای سنگین نکردم و پله بالا پایین نرفتم ،همین 

منم تا نزدیک به موعدم هیچگونه علامتی نداشتم، هیچچی

ان شا الله ک بسلامتی دنیا بیاد نینی تون دعای شما خامای باردار براورده میشه برا منم دعا کنیت.....هرچی ک‌اول خدابخواد.....