2777
2789
عنوان

چی بگممممم فردا

171 بازدید | 4 پست

یه آقا پسری رو بهم معرفی کردن توسط معرف قرار شده اولین دیدارمون توی یه کافه یا رستوران انجام شه که اگر به نتیجه رسیدیم بیشتر با هم آشنا بشیم و بعدش خواستگاری انجام شه

جواب من کلا نه هست و ایشون هم میدونم از من خوششون نمیاد چون تایپ هم نیستیم

منو ندیده ولی من عکسشو دیدم از پروفایلش ک پیام داد بهم صرفا با اصرار خانواده هاست دیدارمون

فردا برم چی بگم مثلا؟ 😂

اول با چی شروع کنم

اگ گفت هدفت از ازدواج چیه چی بگم 😂 بگم کمک به رشد هم دیگه؟ 😂

بگو عمل صالح

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️