2777
2789
عنوان

آزمایش خون

123 بازدید | 7 پست

دوستان آزمایش خون دادم

گلبول سفید بود ۲۲ هزار

آلکانید فسفاتوز بود ۵۳۷

ال دی اچ بود بالا

نوتروفیل ۷۸درصد

سی ای آ تومور مارکر بود ۱۱ونیم

این یعنی چی

من شیمی درمانی هم میشم.پگاژن زدم دو روز بعد از زیرجلدی این شده

شیمی درمانی برای چی ؟ خدا نکرده .....

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

عزیزم با توجه به اینکه شیمیدرمانی میشی و دو روز قبل پگاژن زدی بالا بودن گلبول سفیدت تا ۲۲ هزار و نوتروفیل ۷۸٪ میتونه کاملاً بهخاطر اثر پگاژن باشه چون این دارو عمداً باعث افزایش گلبولهای سفید میشه

ولی آلکالین فسفاتاز ۵۳۷ و LDH بالا رو نمیشه فقط به پگاژن نسبت داد و بهتره متخصص انکولوژیات با توجه به آزمایشهای قبلی وضعیت کبد و استخوان و روند درمان بررسیشون کنه

CEA = ۱۱.۵ هم بهتنهایی نشون نمیده بیماری پیشرفت کرده یا درمان جواب نداده روند این عدد در آزمایشهای بعدی و نتیجه تصویربرداری مهمتره

پس فعلاً از روی این چند عدد نترس ❤️ مخصوصاً WBC که بعد از پگاژن بالا رفته فقط حتماً نتایج رو به انکولوژیستت نشون بده. اگر تب ۳۸ به بالا لرز تنگی نفس یا حال عمومی خیلی بد داری سریع با تیم درمانت تماس بگیر💋

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😔 ان شاءالله شفاء ، همیشه ذکر یونسیه بخون و از خدا بخواه که نجاتت بده ان شاءالله ما هم دعا می کنیم

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

عزیزم با توجه به اینکه شیمیدرمانی میشی و دو روز قبل پگاژن زدی بالا بودن گلبول سفیدت تا ۲۲ هزار و نوت ...

سلام مرسی .من دیروز پزشکپ دید گفت چیزی نیس .آخه ندولهای ریه هم دارم افزایش داشته .حالا دو ماه دیگه برم پت اسکن بهتره

😔 ان شاءالله شفاء ، همیشه ذکر یونسیه بخون و از خدا بخواه که نجاتت بده ان شاءالله ما هم دعا می کنیم

ذکد یونسیه چی هست ؟نت سرچ کنم؟ختم دعای گنج العرش کردم ۴۰ روزه امروز روز اول بود خوندم .مرسی ممنون از دعای خیرت

سلام مرسی .من دیروز پزشکپ دید گفت چیزی نیس .آخه ندولهای ریه هم دارم افزایش داشته .حالا دو ماه دیگه ب ...

ایشالله که خوب خوبی💋✨

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕