2777
2789
عنوان

عفونت دندان

59 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان

دوتا دندون عقل باهم کشیدم حفره یکیش بسته شده

یکیش بازه ازش عفونت میاد از دهنم و دماغم عفونت میومد انتی بیوتیک خوردم دماغم خوب شد ولی از این حفره خالی هر ثانیه عفونت میاد دیوونم کرده چکار کنم خشک بشه عفونتش شنیدم کتیرا خوبه شما استفاده کردین؟

قرص اموکسی کلاو

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو باید از دکتر بپرسی دیگه مطمئنا جوابش درست تره

شما که تجربه ی دندون عقل داری میشه بگی به نظرت توی بارداری میتونم دندون عقلمو بکشم؟

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
خوردم فایده نداره

میخک هم خوب

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

اینو باید از دکتر بپرسی دیگه مطمئنا جوابش درست ترهشما که تجربه ی دندون عقل داری میشه بگی به نظرت توی ...

دکتر قرص نوشت برام

نمیدونم بخدا تو بارداری میشه یا ن ولی موقع کشیدن خیلی راحت بود هیچی نفهمیدم

دکتر قرص نوشت برام نمیدونم بخدا تو بارداری میشه یا ن ولی موقع کشیدن خیلی راحت بود هیچی نفهمیدم

اها باشه مرسی عزیزم

فکر کردم کشیدنش خیلی سخته

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
ن موقع کشیدن درد نداره فقط بعدش درد داره ک اونم با ژلوفن خوب میشه

اهان ممنون