2777
2789
عنوان

بچه بیتربیت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 76 پست
میخواستم عکسشو بذارم گفتم ولش کن آشنا نباشه اینجا😂 بانمکه!  میگی شعر بخون میگه یه توپ دالم ای ...

خوب کردی گلم عکس نذاشتی 

به اندازه ی کافی عکس های ما توسط گوشی هامون توسط ۷ نقطه ذخیره و رصد میشن .💟

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست
اینجور بچه ها باهوشن واین توهمات تا هشت سالگی متوقف بشه عادی هست بیشترش خوب نیست

دوسالشه تازه! 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چند وقت پیش بچه ده سالم ابرومو برد . دوست قدیمیم پیام داده بود فردا بیا دم پارک همو ببینیم‌ . بچ ...

پسر خاله من 8سالشه یه مدت نمیذاشت خالم بره بیرون، با مردای فروشنده حرف می‌زد خالم این جییییغ و گریه!!!!!! 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
بخدا😅😅حالا چون من همیشه از اون خرید میکنم اینجور گفته درکل بچه ها توهم میزنن خیلی

😁

پسر خاله من 8سالشه یه مدت نمیذاشت خالم بره بیرون، با مردای فروشنده حرف می‌زد خالم این جییییغ و گریه! ...

پسر من که حسابی آبروم برد هر چی میگفتم دوست قدیمیمه میخواد منو ببینه هی میگفت آره جون خودت من میدونم دوستت مرده.  هیچی حسابی آبروم رفت . مامان بابام ازون شب باهام سرسنگینن

خوب کردی گلم عکس نذاشتی  به اندازه ی کافی عکس های ما توسط گوشی هامون توسط ۷ نقطه ذخیره و رصد م ...

آره! اونم نی نی سایت که بعضیا عکس برمیدارن پخش میکنن😂 حالا بچس ولی فامیل ببینن خوب نیس

پسر من که حسابی آبروم برد هر چی میگفتم دوست قدیمیمه میخواد منو ببینه هی میگفت آره جون خودت من میدونم ...

وا!  چه کار زشتی کرده.... آخه کوچیکم که نیس باید فهمیده باشه

بچه من باباش از سرکار میومد میگفت عمو اومد با ما غذا خورد😣😣😣😐😐😐😐انقدر میگفت اخرش شوهرم گفت چی میگه ؟گفتم والا من نمیدونم .واقعا هم نمیدونم چرا میگفت

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
بچه من باباش از سرکار میومد میگفت عمو اومد با ما غذا خورد😣😣😣😐😐😐😐انقدر میگفت اخرش شوهرم گفت چی ...

نمیدونم چرا میگن عمو آدم منحرف میشه😂

وا!  چه کار زشتی کرده.... آخه کوچیکم که نیس باید فهمیده باشه

تازه فرداشم نوبت دکتر زنان داشتم قرار بود بچمو بذارم پیش مامانم برم. مامانم همون شب یهو نظرش عوض شد گفت من کار دارم فردا   قشنگ معلوم بود همه حرف بچمو باور کردن

تازه فرداشم نوبت دکتر زنان داشتم قرار بود بچمو بذارم پیش مامانم برم. مامانم همون شب یهو نظرش عوض شد ...

إره دیگه بچه بزرگه! همه میگن حتما چیزی بوده

به نظرت چکار کنم درست شه. خیلی ازون شب دلم گرفته. احساس میکنم همه باهام سرد شدن

خیلی جدی برخورد کن! سرسنگین شو بگو تو که بچه نیستی کارت خیلی زشت بود

إره دیگه بچه بزرگه! همه میگن حتما چیزی بوده

آخه من همیشه وقتی کار داشتم بچمو میذشتم پیش مامانم با اینکه بزرگ شده اما بیرون خیلی اذیت میکنه غر میزنه راه نمیاد . مثلا بازار دکتر خرید حتی گاهی میذارم پیش مامانم میرم پیاده روی. فکر کنم برا همیشه مامانم دیگه بچمو نگه نداره،  

آخه من همیشه وقتی کار داشتم بچمو میذشتم پیش مامانم با اینکه بزرگ شده اما بیرون خیلی اذیت میکنه غر می ...

با مامانتم حرف بزن خب! 

بگو خیلی بچه بد و بی ادبی شده...