2777
2789
عنوان

بچه بیتربیت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 76 پست
واااای...بیچاره مامانش چی میکشه

خییییلی توهم میزنه! تو یه دنیای دیگس

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی وحشتناکه واقعا اصلا منی که این بنده خدارو نمیشناسم به مادره شک کردم 😂

طبیعی حرف می‌زد! خودمون داشتیم باور میکردیم😂

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
کلا سر خیلی چیزا توهم میزنه!  روانشناس میگه طبیعیه

اینجور بچه ها باهوشن واین توهمات تا هشت سالگی متوقف بشه عادی هست بیشترش خوب نیست

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

منم چند وقت پیش بچه ده سالم ابرومو برد . دوست قدیمیم پیام داده بود فردا بیا دم پارک همو ببینیم‌ . بچم یهو جلو همه جوگیر شده بود رفتاری ازش دیدم که دهنم باز موند گفت این دوست رفیقت کیه میخواد ببیندت. اصلا معلوم نیست با کی رفتوامد داری؟ باباش مامانم بابام خواهر برادرام   

بچم  

من   

فک نکنم ب این راحتیا باور کنه..بهش زنگ بزن خبرشو به مام بده

الان میترسم بیشتر شک کنه! صبح زنگ میزنم

پسر من چندوقت پیش میگفت بابا بریم پیش مغازه دار دوست مامان چیز بخریم😳😳😳

😨😖 یا خود خدا

ما هم تو فامیل یه بچه سه ساله داریم بعد این بچه خودش نی نی داره نی نی هاشم بابا دارن توهم😂

شوهر داره یا دوس پسرشه😂😂😂

پسرمنم ی روز ب سوهرم گفت بابا ی مرددتواتاق بود

😨 وایی! شوهرت ک باور نکرد!؟؟؟ 

جاااااان ندیده بهش علاقمند شدم شدید😆❤❤❤❤

میخواستم عکسشو بذارم گفتم ولش کن آشنا نباشه اینجا😂 بانمکه! 

میگی شعر بخون میگه یه توپ دالم ایل ایلیه میزنم زمین هبا میره😂😂😂

وای خیلی بده ک حالا جلو باباش اینجوری گفته حتما باباش میدونه ولی یه وقت جلوی یکی دیگه میگه چی میشه ...

فکر میکنم دست خودش نیس!  نقاشی دوستای خیالیشم میکشه

دوسالشه همش جلب توجه چه میدونه چیه