2777
2789
عنوان

پوست شیشه ای

198 بازدید | 23 پست

سلام خانوما ترمیم کننده لاروش پوزای گرفتم

واقعا عالیه و پوستمو شفاف و شیشه ای میکنه و برق زیبایی میندازه اما متاسفانه باهاش جوش التهابی و زیر پوستی زدم، کسی راه کاری داره ؟ یا کسی استفاده کرده منو راهنمایی کنید خیلی پولشو دادم واقعا ناراحتم حیفه بندازمش 🥲💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم زدم لاروش پوزای برای اینکه دستساز زده بود برای جای جوشام اما اصلا پوستمو ترمیم نکرد الان میخوام ...

لاروش پوزای چه تاثیری داشته برات ؟؟ جوش زدین باهاش ؟؟

عزیزم ۳۴۵ نگیر خیلی ضعیف تر از لاروش پوزای هست البته از تجربه گفتم چون تاثیر خاصی برای من نداشت اما لاروش رو خیلی راضیم فقط مشکلم اینه جوش میزنم باهاش

لاروش پوزای چه تاثیری داشته برات ؟؟ جوش زدین باهاش ؟؟عزیزم ۳۴۵ نگیر خیلی ضعیف تر از لاروش پوزای هست ...

واقعا؟؟

من صورتم بخاطر دستیاری ک زده بودم مویرگاش بیرون اومده و اینکه زیاد قرمز میشدم فقط لاروش پوزای قرمزی صورتمو گرفت پوستممو ترمیم نکرد

عزیزم سوال دارم پوست حالت شفاف میمونه یا موقته اثرش؟منظورم اینه درمانیه یا حالت آرایشی داره؟ قیمتش چ ...

درمانیه من خیلیییی راضی بودم اما متاسفانه جوش زدم باهاش وبرا همین خیلی ناراحتم میترسم ادامه بدم جوشا بدتر شن