nazaninzahrs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1614 عنوان جهیزیه 30 بازدید | 15 پست تازه عروسا جهیزیتون چه یخچالی می خرید؟ چه مدلی چه مارکی می خرید ؟ قیمت دارید بگید دیروز | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sharbatalbalooo عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 3784 ما دو سال پیش اسنوا ساید خریدیم ۵۰ الان همون شده ۲۵۰ برادر شوهرم دو روز پیش ازین روهمی پهنا خریدن ۱۴۰
nazaninzahrs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1614 ما دو سال پیش اسنوا ساید خریدیم ۵۰ الان همون شده ۲۵۰ برادر شوهرم دو روز پیش ازین روهمی پهنا خریدن ۱۴ ... منظورت از روهمی پهنا یعنی از اون که بالا فریزر پایینش یخچال هست
sharbatalbalooo عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 3784 منظورت از روهمی پهنا یعنی از اون که بالا فریزر پایینش یخچال هست اونایی که پایین فریز بالا یخچال هست
nazaninzahrs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1614 اونایی که پایین فریز بالا یخچال هست منم بدم نمیاد اینارو بخرم بنظرت برای جهیزیه کدوم مناسب ترهاول میخواستم دوقلو بخرم البته کابینت سایز تغییر بدهیم چند روزی فکرش کردم بنظرم همین یخچال سرهمی بگیریم بهتره بجاش میز ناهارخوری بخریم
sharbatalbalooo عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 3784 منم بدم نمیاد اینارو بخرم بنظرت برای جهیزیه کدوم مناسب ترهاول میخواستم دوقلو بخرم البته کابینت سایز ... بستگی داره چقدر جا نیاز داری اگر خیلی اهل فریز کردن هستی یا خیلی مهمون داری میکنی بزرگتر باید برداری
sharbatalbalooo عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 3784 منم بدم نمیاد اینارو بخرم بنظرت برای جهیزیه کدوم مناسب ترهاول میخواستم دوقلو بخرم البته کابینت سایز ... اگر خونه از خودتون دوقلو بخر دیگه یک جیز اساسیه یخچال برلی چندین سال راحتی
nazaninzahrs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1614 بستگی داره چقدر جا نیاز داری اگر خیلی اهل فریز کردن هستی یا خیلی مهمون داری میکنی بزرگتر باید برداری نه زیاد اهل مهمون بازی نیستیم حالا شاید پدر مادرم هامون و داداش هامون دعوت کنم ماهی یک بار حداقل وام۳۵۰ میلیون ازدواج بگیرم یخچال و ماشین لباسشویی مبل بگیرم
nazaninzahrs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1614 اگر خونه از خودتون دوقلو بخر دیگه یک جیز اساسیه یخچال برلی چندین سال راحتی خونه خودم نیست البته قرار ما بشینیم تا برادر شوهر کوچکم زن بگیره
sharbatalbalooo عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 3784 نه زیاد اهل مهمون بازی نیستیم حالا شاید پدر مادرم هامون و داداش هامون دعوت کنم ماهی یک بار حداقل وام ... بقیه جیزا رو گرفتین ؟