2777
2789
عنوان

خاندان شوهر

325 بازدید | 15 پست

دیشب شوهرم میگفت ادم میفهمه یکی تظاهر به دوست داشتنش میکنه

گفتم کی مثلا

گفت مامانم

گفتم چطور

گفت مگ میشه قربون صدقه من بره ولی زندگی منو نخواد، ههی هر روز یه بهونه و دعوا راجب تو داشته باشه

خب اگ منو دوست داره، نباید راضی به نابودی زندگی من باشه گیریم من بخوام طلاقت بدم باید هرچی دارم و ندارم بدم مهریه ب تو، دو روز دیگم میگن زنش ادم بی ازاری بود خودش مرض داشت طلاقش داد،من برم از صفر شروع کنم بازم؟خب تو ک کاریش نداری،این حتی منم دوست نداره اگ منو دوست داشت این بازیا رو درنمیاورد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهر منم همینجوری با مادرش چپ افتاده میگه مامانم اصلا به فکر زندگی من نیستحالا مگه مادرشوهرت از شوهر ...

اره خیلی زیاد بهش فشار میاورد اون موقع ک عقد بودیم، شوهرم اوایل میفتاد ب جون من سر نوک هایی ک مامانش بهش میزد، خیلی دعوا میکردیم خیلییی

از یه جایی ب بعد کخودم فهمیدم مادرشوهرم پشت این داستاناس خیلی زور زدم بزور تراپی بردمش، باهاش حرف زدم زخیلی جاها دعوا کردیم ،تا بالاخره متوجه شد ک داستان از چ قراره، چون خودم واقعااا ادم حاشیه نبودم

اره خیلی زیاد بهش فشار میاورد اون موقع ک عقد بودیم، شوهرم اوایل میفتاد ب جون من سر نوک هایی ک مامانش ...

خب خداروشکر ک بهتر شده

بچسب به زندگیت

به شوهرت اقتدار بده احترام بهش بزار

باهاش دعوا نکن بهتر از اینم میشه

چه شوهر بادرکیشوهرمن مادرش پشت سر من نشسته غیبت بعد الان میگه مگه چی گفته.یعنی خیلی اعصابم خورده .

عوضش تو خوبی اونا رو بگو

بزار شوهرت فرق بین تو و مادرشو بفهمه

که حتما میفهمه

بلاخره ی مرد با عقل و درک دیدیم

یه تورک ایرانی ... سوادشو نداری ریپ نزن ...اگه جوابتو ندادم کم نیاوردم ! فقط حوصله بحث کردن با ادمای بیکارو ندارم ... فمنیسمم ... مرد چیه کوتوله ش چی باشه (خانم دارابی)... پیکمی نباش بدبخت... اگر دین ندارید ، لاقل آزاده باشید.