2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

84 بازدید | 12 پست

نه خونه داریم نه ماشین ۶ سال پیش پول گذاشتیم تو بورس رشد کرد رسید به مبلغی که میشد خونه خرید برادرشوهره لعنتیم واسمون سهام خریده بود بهش بعده ۳ـ۴ سال گفتیم بکش بیرون پولو بده میخوایم خونه بخریم گفت نه داره سود میده صبر کنید همین صبر کنید گرون تموم شد واسمون در عرض یک هفته چنان سقوط کرد که دیگه نشد بخریم بعد چندرغاز انداخت کف دستمون در صورتی که اگه همون پولو طلا خریده بودیم الان 6 میلیارد میشد اینم بگم با همون پولی که دادیم سهام خرید ما رفتیم خونه بخریم درحده ۱۰-۱۵ میلیون کم آوردبم مادرشوهرم داشت قرض خواستیم نداد بهمون شوهرمم از داداشش مشورت خواست چیکار کنم اونم گفت بده من وایت سهام بخرم چند برابر کنم ،منم طلا داشتم خورد خورد رفت تو جیبه صاحبخونه ها واسه پول پیش منم خیلی افسرده شدم بر باعث وبانیش صد لعنت ماشینم 2 سال پیش ثبت نام کردیم گفتن 150 میلیون باید اضافه بدین نداشتیم کنسل کردیم از زندگی تو این خراب شده فقط حسرت نصیبمون شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان پولتون خیلی کم شده؟ خونه ی کوچک هم نمیشه خرید؟

شوهرم باز همون پولو سهام خرید در عرض چندماه رشد کرد کشید بیرون دستگاه خرید کارو کاسبی شراکتی راه انداخت ولی من دیگه اون آدمه سابق نمیشم چقدر طلا داشتم حیف شدن واقعا

همه مثل همیم من سال 97 یه خونه خریدم فروختم گفتم بهترش و می گیرم تا فروختم میلیارد شد پول من هم همونطور موند با صد ملیون خونه خریدم الان شده ده میلیارد

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

همه مثل همیم من سال 97 یه خونه خریدم فروختم گفتم بهترش و می گیرم تا فروختم میلیارد شد پول من هم همون ...

جدای حسرت از زندگی تو این خراب شده با این همه ثروت فقط دوییدن ونرسیدن نصیبمون شد

جدای حسرت از زندگی تو این خراب شده با این همه ثروت فقط دوییدن ونرسیدن نصیبمون شد

احسنت خدا ریشه اشون بسوزونه که مردم و کشورمون تو حسرت یه زندگی ساده گذاشتن👌👏👏😔

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

سلام، اتفاقی تایپیک شما رو دیدم الان

ببخشید اونجا روم نشد بگم

بوی بد بدن، یه راههای ساده داره ، ازون چیزا به بدنتون نزنید عوارض ثانویه داره

کانال حکیم خیراندیش رو عضو بشید ایتا، درمان کبد و عوارضش مثل بوی عرق رو خیلی مطالب خوبی داره

چیزای مصنوعی که میزنن باعث محبوس شدن اون مواد در بدن و برگشت به خون میشه و هی بدتر میشه

استفاده از فتالات در مام زیر بغل

یکی از موادی که در مام زیر بغل مورد استفاده قرار میگیرد، فتالات است. فتالات یک ماده روغنی بدون رنگ است که در اغلب مواد آرایشی و بهداشتی، به منظور ایجاد نوعی چربی و روانی خاص، مورد استفاده قرار میگیرد. دانشمندان در بسیاری از تحقیقات علمی که در خصوص فتالات انجام دادهاند، به وضوح ارتباط بین این ماده با دیابت و انواع سرطان را اثبات کردهاند.

گرچه میزان فتالاتی که در مام زیر بغل مورد استفاده قرار میگیرد بسیار کم است، ضمن آن که این مواد از طریق پوست جذب نمیشوند. اما به هر حال این ماده سمی است و مصرف مکرر محصولاتی که در ترکیبات خود از آن استفاده میکنند توصیه نمیشود.

ممنون از توضیحاتتون 🙏🏻

خواهش میکنم

حالا اینجا نمیشه زیاد توضیح بدم

ولی خیلی ضرر داره

این چیزا پوست رو خفه میکنه ، سم برگشت میکنه به بدن

درخواست دادم یه چیزایی رو بگم بهتون ، به دیگران هم انتقال بدین

ایتا دارین براتون مطلب بفرستم؟

این آیدی ایتا منه Alihmdn