2777
2789
عنوان

طوطی برزیلی

56 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

اگه کسی طوطی برزیلی داره راهنمایی کنه لطفا

من حدودا 1 ماهی میشه 2 تا طوطی گرفتم این دوتا باهم نمیساختن... (نر و ماده هم بودن) اما اصلا اوکی نمیشدن و ماده نر و میزد و نره بچه تر بود کمی

حالا امروز رفتیم یدونه طوطی نر گرفتیم این نره خیلی آرومه و خیلی از ماده هه آروم تر و دستی تره( ماده هه که برا خودمه خیلیییی هاپوعه بیشرف سگه بالداره)

خلاصه این نره رفته تو خونه جای ماده.. ماده هم هی با نوکش کله اونو گاز گاز میکنه نوکش میکنه تو چشمش اینور اونور اونم آرومه

حالا من موندم این عادیه یا نه

بقیه میگن داره بوسش میکنه اما نظرمن این نی خیلی بد گاز میگیره به بوس نمیخوره

مرغ عشق ماده منم اصلا هیچ جوره پا نمیده به نره

الان یک سال بیشتره با همن اما اصلا نمیذاره

انقد دلم میسوزه برای نره

کلا جنس ماده خیلی دیر ارتباط میگیره چه با جفتش چه با آدما

حالا شما تازه آوردین بذار یکم بگذره

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرغ عشق ماده منم اصلا هیچ جوره پا نمیده به نره الان یک سال بیشتره با همن اما اصلا نمیذاره انقد دلم م ...

ای وای تا اونموقع که نره یا چشاش کور میشه یا بی پر میشه

اتفاقا با ما خیلییییی اوکیه 24 ساعته از شلوار خواهرم اما خب یکی یکی با هرکدوممون اوکی میشه یه هفته این یه هفته اون

ایشالله ماده شماهم سر براه بشه برا منم همینطور 😂😔

خیلیییییییی خودش یه وقتایی در قفس و باز میکنه مثه سامورایی از قفس میگیره میاد پایین دنبالمون میکنه ت ...

زنتیکه😂🤐

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀