2777
2789
عنوان

جاری ورپریده

119 بازدید | 5 پست

بجه ها برادرشوهر و شوهر من سر یه جریانی یکم با هم سر سنگین شدن جاریم انگار از خدا خواسته خودش رو قاطی دعوا اینا کردو با من حالت قهر گرفت من شهر دورم میرم خونه مادرشوهرم همیشه جاری از طبقه پایین میاد بالا پیشم چند بار رفتم دیرم نمیاد خودشو زده به قهر

بعدم جنگ که شد مد تهران بودیم کل فامیل زنگ بهم زدن احوالپرسی ولی جاری اصلا

تبریک عید و بقیه هم هیج ازم کوچیکتره البته

حالا

برادرشوهر و شوهرم با هم اوکی شدن تقریبا البته من به شوهرم گفتم زیاد باهاش گرم نگیر چون سر یه رفتاری واقعا هر دو ازش رنجیدیم

حالا نمیدونن با جاری عنترم چه کنم اون قهر کرده اگه اوند برا آشتی دوست ندارم باهاش آشتی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضي وقتا ادما دلشون نميخواد ارتباط با كسي داشته باشن نبايد مجبورش كني كسي كه يبار دو بار بي محلي كرد يعني نميخوام ارتياط داشته باشم من خودمم همينطورم اما بعضيا نميدونم چرا ول نميكنن يا متوجه نميشن

بعضي وقتا ادما دلشون نميخواد ارتباط با كسي داشته باشن نبايد مجبورش كني كسي كه يبار دو بار بي محلي كر ...

نه اتفاقا اینا خیلی آویزون ما بودن حتی جاری به من میگفت تو چرا خونه ما نمیخوابی شب بمونید و فلان ولز من اصلا دوست ندارم دیگه حتی یه بارم برم خونش