2777
2789
عنوان

ناپدریم

114 بازدید | 14 پست

یه بار یه پسر کثافت هی مزاحمم میشد و فلان ناپدریم دید و منم ۲۴ سالمه گوشیو گرقت بهم گفت هرزه و کلی فحش مجبور شدم برم خونه مامانبزرگم الانم اومد توی نی نی سایت در حال تایپ کردن واسه تایپکم بودم ناپدریم چون جلوی چشماش بودم و دید دارم تایپ میکنم فکر کرد دارم به کسی پیام میدم با داد گفت گوشیو سوراخ کردی گفتم من باید با این سنم برای دیدن گوشی به کسی جواب پس بدم گفت آره مگه بزرگتر نداری ایش مردیکه مزخرف حالم از این حالت بهم میخوره یعنی چی آخه اونوقت مامانم پیشش تایپ میکنه هرکاری میکنه چون زن هست و متاهله هیچی...

برم سرکار راحت شم خداییش متنفرم کسی اینجوری واسم تعیین تکلیف کنه تو این سن اصلا چندشم میشه چندش که یه مرد چندش واسم واسه اینجور چیزا حرف بزنه حریم خصوصی خودمه اه حتی شارژرمم هی ازم میگیره استفاده میکنه هی میاد تو اتاقم و نگاهم میکنه همیشه ام خونست واقعا حالت تهوع اوره این مسئله که حتی بخوام دسشویی برم نگاهم میکنه و زیر نظرم داره ایش

چقدر بیشرف هست هرچی زودتر مستقل شو

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

چقدر بیشرف هست هرچی زودتر مستقل شو

قدم ۱۸۶ هست و اضطراب احتماعی دارم و قیافم معمولیه ولی دیگه مجبورم یه کاری کنم ولی مطمئنم بیرونم میکنن دوس دارم قسمت چیدمان قفسش کار کنم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای چه بد ک با ناپدریت زندگی میکنی

بنظرم اگ خونه ی مادربزرگت باشی شرافتمندانه تره تا خونه ای ک همش با ناپدری چشم تو چشم شی

اون کی باشه ک بهت امر و نهی کنه

من اگ جای تو بودم همین الان چمدون میبستم میرفتم خونه مادربزرگ پدری یا مادری

تو فردا بخوای ازدواج کنی هم بخاطر زندگی کردن برهه ای با ناپدری ب مشکل میخوری

هرکسی اینو نمیپزیره

اوکی طلاق دست تو نبوده ولی اینک کجا و باکی زندگی کنی دست خودته و هرکی اومد حرفی بزنه بزن تو دهنش اوکی؟

ما گم شدگانیم که اندر خم دنیا تنها هنر ماست که مجنون حسینیم.🫀

قدم ۱۸۶ هست و اضطراب احتماعی دارم و قیافم معمولیه ولی دیگه مجبورم یه کاری کنم ولی مطمئنم بیرونم میکن ...

مستقل شو از کار ساده هم شروع کنی عالیه بعد جاهای بهتر اول برای اینکه یک ذره پول داشته باشی بعد...

قدم ۱۸۶ هست و اضطراب احتماعی دارم و قیافم معمولیه ولی دیگه مجبورم یه کاری کنم ولی مطمئنم بیرونم میکن ...

نفهمیدمicon چه شغلی؟

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

وای چه بد ک با ناپدریت زندگی میکنیبنظرم اگ خونه ی مادربزرگت باشی شرافتمندانه تره تا خونه ای ک همش با ...

هیچکس نگهم نمیداره واسه همه سنم زیاده و چون ۲۴ سالمه باید زنده نباشم واسشون و ترشیده محسوب میشم

هیچکس نگهم نمیداره واسه همه سنم زیاده و چون ۲۴ سالمه باید زنده نباشم واسشون و ترشیده محسوب میشم

وا نه بابا کی گفته ترشیده هستی دختر توی این سن اوج جوانی داره نباید که بشینه بگه کی شوهر کنم پاشو برو سر کار دختر از دستشون راحت بشی

چیدمان قفسه در فروشگاه

درس میتونی بخونی و کنکور بدی دوباره؟

وا نه بابا کی گفته ترشیده هستی دختر توی این سن اوج جوانی داره نباید که بشینه بگه کی شوهر کنم پاشو بر ...

یه بار رفتم چون اضطراب احتماعی داشتم همه جا آبرومو بردن اون کارفرماها عوضی همه جا گفتن حرف نمیزنه و اینا ..

دوباره باید ریسک کنم

نه باید در کنارش مستقل باشم

درس بخون کنارش هم کار کن

وا چه ربطی داره دختر

ترشیده تو ۲۰۲۶ بی معنیه!!!!

برو کار کن

برو پانسیون خوابگاه دخترانه تهران و یه کار پیدا کن هم مستقل میشی و هم ریخت نحس ناپدری رو نمیبینی

نامادری قابل هضم تره نا ناپدری بخدا

من جای تو بودم میرفتم خوابگاه و مستقل میشدم و چون تو اجتماع هم قرار میگیری خود ب خود با ادم ها سروکارداری و ممکنه حتی ازدواج خوب هم سرراهت قرار بگیره

ما گم شدگانیم که اندر خم دنیا تنها هنر ماست که مجنون حسینیم.🫀