2777
2789
عنوان

معده درد

12 بازدید | 4 پست

مشکل معده دارم درد میکشم . رفتم اندوسکوپی . دکتر گفت زخم نداری بیشتر دردش عصبیه که زیاد نشون میده . و التهاب داره و رفلاکس . اما درد دارم شدید هرروز هرشب هر ثانیه . داروهامم خوردم خوب نشدم . مامانم اذیتم میکنه بعضی وقتا میگه سرطانی . اذیت میکنه . مسخره میکنه . میخنده 🥲 دیگه دردمو به هیچکس نمیگم چون بابامم بی توجهی میکنه . فقط میریزم تو خودم .💔

قرص لانزو سی بخر صبح ناشتا بخور اگر دیدی اسیدت بالاس باز بخور باید پرهیز غذایی رد حفظ کنی سرخ کرده نخوری برنج و خورشت بخور توغذا رو غن به حداقل برسون میوه اصلا نخور سبزی نخور لبنیات نخور فوقش کنار غذا سالاد کاهو هویج و خیار بخور اگر خوب بودی حتما زیر سرت باباش بلند بزار بعد غذا نخواب چایی قهوه نسکافه هر گونه نوشیدنی کافین دار نخور لیمو نخور گوجه نخور از میوه های اسیدی گوجه سبز پرتقال لیمو دوری کن سوسیس کالباس پنیر پیتزا نخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی خوبم نکرد چندین ساله درگیرم

نمیدونم این قرصو اممتحان کردی یا نه یه قرصی هست اسمش سوپرمینت هست نعنایی هست و عوارضش کمی داره مثل کپسوله و رنگش سبزه اونم میخوای امتحان کن