2777
2789
عنوان

پروستات

26 بازدید | 3 پست

بابام سال ۹۹ ام آر آی میده از پروستاتش . بعد ام آر آی وجود یه چیزیو نشون میده توی پروستات که گفته بود نمونه برداری 🥲 اونموقع آزمایش خون هاش یطوری نشون میدادن . یادمه بعدش رفتیم آزمایشگاه پارس آزمایش پروستات داد که یادمه دکتر آزمایشگاه گفت پروستاتت خوبه و مثل جوون ۲۰ ساله س . ولی من اون روز دوباره این آزمایش و نشونم داد و هرروز میترسم 🥲🥺💔

نترس وقتی گفته خوب خوب اگر بخواد پرستاتش مشکل داشته باشه زیاد دستشوئی می ره و دیگه کم میشه

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

نترس وقتی گفته خوب خوب اگر بخواد پرستاتش مشکل داشته باشه زیاد دستشوئی می ره و دیگه کم میشه

زیاد دسشویی میره ولی چایی زیاد میخوره همیشه قوری کامل با کتری جلوشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد دسشویی میره ولی چایی زیاد میخوره همیشه قوری کامل با کتری جلوشه

فقط به خودت استرس نده حتی پدرتون هم نباید استرس و فکر و خیال بکشه هرچی میاد از این استرس ، من که چندتا مریضی دارم همش از استرس ، کبد چرب گرید سه ، کلسترول خون ، کم بود ویتامین همش هم از استرس

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤