2777
2789
عنوان

روز یک حذف قند 🤗🤗

169 بازدید | 19 پست

قند مصنوعی رو حذف کردم

وزن فعلی ۶۷ وزنی که میخوام ۵۷

صبحانه دو عدد خرما

میان وعده دو هلو

نهار 8 قاشق برنج

میان وعده دو تکه خربزه

شام ۷ قاشق برنج

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 مرگلم همونی که کمالگراست اما داره بهش غلبه میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احسنت به ارادت .

من حذف کنم قند خونم میفته . باید ۲۴ ساعته خواب باشم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شام برنج نخوردیگه

منظورم از برنج عدس پلو بود

باشه شام گوشت میخورم

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 مرگلم همونی که کمالگراست اما داره بهش غلبه میکنه

شما چند قاشق برنج میخوری مگه

وعده های اصلی رو حذف میکنی؟

دختر عمهٔ من روغن رو حذف کرده فقط گه گاهی از کره استفاده میکنه،قند مصنوعی رو حذف کرده.اونسری خونه مادرجونم سر سفره یکم که غذا خورد حالش بد شد.بنظرم بدنتون رو عادت ندید.همه چی بخورین ولی کم بخورین.

تو هر موقعیتی به خودم افتخار میکنم😌🩷!

آنقدر با این ۸ تا قاشق برنج مشکل دارم...تا میای بفهمی چی خوردی تموم میشه....ظهر بیشتر برنج بخور شب ح ...

نه همون مقدارو میخورم

شب چند تکه سینه مرغ میخورم

نه اصلا کار درستی نیست همه وعده ها باید خورده بشهمیزانش رو میتونه کمتر کنه

مثلا نون پنیر بخوره من خودم وزنم ۸۹ هست می خوام به ۵۰ برسم اغلب شبا نمی خورم نهایت هفته ای یکبار شام