2777
2789
عنوان

چقد فرش گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلیم و گبه های ساده و قشنگ و خوش قیمت هم هست.حتما نباید یک فرش مجلل خرید که.چو دخلت نیست خرج آهسته ت ...

صحبت مجلل نیست اکرولیک نباشه یبار بشوری مثل موکت میشه و مو جمع میکنه اسیر میشه 🙂

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

صحبت مجلل نیست اکرولیک نباشه یبار بشوری مثل موکت میشه و مو جمع میکنه اسیر میشه 🙂

بله. همه می دونیم که قیمت گذاری ها اکثرا تابع کیفیت محصوله و وقتی با قدرت خرید پایین بری خرید، محصول با کیفیت پایین تر نصیبت می شه.

اما صحبت من عمومی تر بود. من آدم هایی که بیش از جیبشون خرج می کنند و قناعت و تدبیر بلد نیستند رو نقد کردم.

می گم باید خواسته هامون از زندگی رو با وسع مون تطبیق بدیم.

وقتی در تامین نیازهای ضروری مون در تنگنا هستیم نباید سراغ چیزهای کم اولویت و گرون قیمت بریم.

بله. همه می دونیم که قیمت گذاری ها اکثرا تابع کیفیت محصوله و وقتی با قدرت خرید پایین بری خرید، محصول ...

من با کلیت حرفت موافقم که نباید پامونو از گلیممون درازتر کنیم و ول خرجی و چشمو هم چشمی بده. ولی بحث من سر یه چیز دیگست فرش غیراکریلیک تجمل نیس بعضی وقتا حداقل کیفیت لازمه که جنس بعد از یه سال نشه کهنه و پرز بده. توی این گرونی، خیلیها دنبال جنس بهتر نیستن که پز بدن، دنبال اینن که دووم بیاره و مجبور نشن زود عوضش کنن. پس نمیشه هر کی یه مقدار بهتر میخره رو گذاشت تو دسته بی تدبیرها. قناعت درسته، ولی حساب کیفیت حداقلی جداست

این هم ادب رو حفظ میکنه، هم حرف خودت رو شفاف میزنی.

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

اگه فرشات رنگ روشنه که روی مده چرا میخای تیره بخری؟

به خاطر پسرم. وسواس دارم اگر روفرشی نندازم باید بهش مدام تذکر بدم چیزی نریزه. روفرشی هم میندازم جمع میشه

همتای مامانم بودم❤

آره.چه اشکال داره؟!اگر بضاعت آدم اجازه نده و قرار باشه تحت فشار بگذاریم خودمون رو که یک وسیله یا کال ...

صد در صد فقط گاهی دلم میگیره از این همه آرزوهای محال

من با کلیت حرفت موافقم که نباید پامونو از گلیممون درازتر کنیم و ول خرجی و چشمو هم چشمی بده. ولی بحث ...

اره واقعا هی شوهرم و پدر شوهرم میگن فرش ارزون تر