2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مسائل مالی بیشتر ازشون سوال میشه. از حق هم نگذریم مودبن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
سلام منم.ضمنا هیچی نیستم به نظرم تاپیک رو قفل کنید بهتر باشه.ممنونم از اونایی که لطف دارن

چرا قفل کنم من تازه عضو شدم خواستم ببینم کی هستین😕چه عیبی داره 

خـــدایاشکــــرت برای داده و نداده هایت🙏❤
دلایلی داره پست بالاتر از شما یک دلیله یک دلیلش هم اینکه بعضیا اسم منو سرچ میکنن و به تاپیکا ...

فضولی نباشه مگه شما شغلتون چی هست ک بخوان کلاهبرداری کنن😐😕

من معامله گر سهام در بورس هستم سابقه کارهای اینترنتی داشتم و با بسیاری از مشاغل اینترنتی آشنایی ...

چه جالب موفق باشین ان شالله

من قصد بدی نداشتم فقط خواستم بشناسمتون 

روز خوش❤

[QUOTE=62132331]من معامله گر سهام در بورس هستم سابقه کارهای اینترنتی داشتم و با بسیاری از مشاغل اینترنتی

من ی سوال داشتم،چند وقته سهام خودرویی دارم البته کلی هم ضرر کردم ب نظر شما نگه دارم یا ردشون کنم بره البته اگه دوست داشتی جواب بدین

پرواز را ب خاطر بسپار،پرنده مردنی ست
من معامله گر سهام در بورس هستم سابقه کارهای اینترنتی داشتم و با بسیاری از مشاغل اینترنتی آشنایی ...

سلام و دورود آقای جوانمرد میشه لطفا راهنمایی کنید اگر پول نقد داشته باشیم بهترین کار در زمان حال چیه ؟؟؟ ممنون میشم و اینکه آیا به نظرتون قیمت طلا و دلار پایین میاد یا نه؟؟؟؟

اگه پول نقد داشته باشید بهترین کار یه بیزینس هست مثل مغازه زدن در یه جای خوب.البته مغازه هایی که مرب ...

ممنون از راهنمایی شما یعنی هنوز قیمت طلا و دلار رو به افزایش هست یا کمتر میشه؟؟؟