2777
2789
عنوان

لطفا بیاد کمک

79 بازدید | 11 پست

من با یک شخصی سه سال دوست بودم اولش خودم جدی نبودم اونم جدی نبود یعنی بیشتر دوست عادی بودیم دوتامون درس میخونیم اون الان رفته سره کار و من یه سال و نیم پیش بهش گفتم بیا رل بزنیم اون موقع طفره رفت قبول نکرد من باهاش تموم کردم چون بنظرم دیگه دوست ساده نبودیم و رل هم نبودیم که جالب نبود اون در تمام اون سه سال که من هر بار بلاکش کردم بزور دوباره با من ئاشتی کرد با هر روشی از هر جایی با خریدن سیمکارت یا پیام دادن از هر جایی که ممکن من باشم ولی هیچ وقت علنی بحث ازدواج رو پیش نکشید و من واقعا ناامید بودم تا بزور باز باهاش حرف زدم ولی یه بار بهش گفتم بیا خاستگاریم بزور با سختی فهمیدم چون فعلا از لحاظ مالی اوکی نیست آماده نیست و بعد کلی رایزنی که خوب حالا به من یا وقتی بده بدونم فلان تایم میای جلو که من یه تعهدی از طرف تو داشته باشم اینجوری بلاتکلیف نباشم درباره رابطه ولی قبول نکرد و میگفت من نمیتونم هیچ تاریخی تعیین کنم مثلا دو سال دیگه یا سه سال دیگه و این بیشتر ناامیدم کرد و باهاش کامل قطع ارتباط کردم ولی اون به رسم سابق همچنان چن وقت یه بار با یه اکانت جدید (فک میکنم شماره مجازی میخره) میاد آرامش منو بهم میزنه و معتقده که من حق ندارم بخاطر وقتی که این سه سال با اون (فقط دوستی ساده) بودم برم توی رابطه یا اون رو ول کنم و میگه تو چطوری میتونی بعد این همه وقت بگی من میخوام ازدواج کنم یا خاستگار دارم سرتون رو درد نیارم من الان خاستگار دارم ولی آدم همش برام عذاب وجدان نه ولم میکنه نه درست میشه

بنظرتون عذاب وجدانم الکیه یا منطقیه خیلی آدم احساسی هستم و بشدت نمیتونم ناراحتی دیگران رو تاب بیارم الان که میخوام به خاستگار هام یا کیس هایی که دارم یه شانسی بدم اینجوری سد راهم شده حتی بهش هم گفتم و به هر روشی که فکر کنید تلاش کردم از شر این ادم خلاص بشم ولی نشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عذاب وجدان نداشته باش این سه سال رو هم وقتتو هدر دادی ،وقتی امیدی بهت نمیده (به امیدش هم نباید دلگرم شد)پس بی خیالش شو،شما باید ازش شاکی باشی که بلاتکلیف فقط باهات چت کرده و احساس امنیت بهت نداده ،بین زمین و آسمون نگهت داشته (البته پسر لاشی نیست اگه بود الکی امیدوارت میکرد و همچنان بازیت میداد و موقعیت های خوبتو از دست میدادی)ولی عذاب وجدان شما برای این رابطه ی نامعلوم درست نیست

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

چرا باید ادمی که خودش خواسته هیچ نقشی جز همون دوست تو زندگیت داشته باشه باید برات باعث عذاب وجدان بش ...

حس میکنم نیمکت ذخیره ام من رو سیو کرده واسه وقتی که هیچ کس بهش پا نداد

عذاب وجدان نداشته باش این سه سال رو هم وقتتو هدر دادی ،وقتی امیدی بهت نمیده (به امیدش هم نباید دلگرم ...

کلا آدم احساسی هستم وتوی این مدت دوسش داشتم به عنوان بهترین دوست حتی حاضر بودم برم شهر اون ها زندگی کنم که خیلییی دوره از اینجا و عملا 10 15 ساعت راهه

حس میکنم نیمکت ذخیره ام من رو سیو کرده واسه وقتی که هیچ کس بهش پا نداد

فکر کنم بیشتر همون حس وابستگیه کاذبیه انگار ک بهت داره فک کنم اخه کم با هم دوست نبودین

شایدم همینه که خودت حس میکنی معمولا دخترا بیخود یه چیزیو حس نمیکنن:

فکر کنم بیشتر همون حس وابستگیه کاذبیه انگار ک بهت داره فک کنم اخه کم با هم دوست نبودین شایدم همینه ...

از اون بدتر یه دختر فامیلشون رو چون پدر و مادرش سواد ندارن با خواهرش چون فامیل شوهر خواهرش بود میبرد دکتر دختره هم دانشجو بود میبرد تهران دکتر و من میگفتم حالا چرا تو هزینه اش رو میدی و میگفت حسودی میکنی بهش میگفت دختره خوشگل نیست و این حرفا

از اون بدتر یه دختر فامیلشون رو چون پدر و مادرش سواد ندارن با خواهرش چون فامیل شوهر خواهرش بود میبرد ...

یعنی این دختره رو میبرد دکتر و هزینشم میداد؟

عزیزم حس نمیکنی دختره فقط یه دختر فامیلللل نبوده ؟؟؟ تو ام که دو ری نمیشد چیزی بفهمی

و پسرا معمولا برا این که حساس نشیم میگن زشته و ایناااا

تو این یکی تجربه دارم که میگمااا دیدم حتی پسره برا این که بهش اوکی بدن پشته نامزدش هم بد میگفت که دختر داییشم بود کلن موجودات غیر قابل اعتمادین البته نه همشون:) حالا تو دیگه خودت تصمیم بگیر ولی به نظرم خودتو از بلا تکلیفی نجات بده بدون عذاب وجدان