2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 10375 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونو ع پر خطر ١٦ -١٨  كم خطر ٦-١١

انواعی از ویروس HPV که سبب سرطان می شوند متفاوت از سایر انواع ویروس HPV می باشند. انواع ویروس HPV که سبب بیماریهای مختلف می شوند عبارتند از:

زگیل معمولی: انواع ۱، ۲، ۴، ۲۶، ۲۷، ۲۹، ۴۱، ۵۷، ۶۵، ۷۵، ۷۶، ۷۷، ۷۸

زگیل کف پا: انواع ۱، ۲، ۴، ۶۰، ۶۳

سرطان ناخن: نوع ۱۶

یک نوعی از سرطان پوست: انواع ۵، ۸، ۹، ۱۰، ۱۴، ۱۷، ۲۰، ۲۱، ۲۲، ۲۳، ۲۴، ۲۵، ۳۷، ۳۸

سرطان ریه: انواع ۶، ۱۱، ۱۶، ۱۸

سرطان حنجره: انواع ۶ و ۱۱

سرطان سینوس: انواع ۱۶ و ۱۸

سرطان ملتحمه چشم: نوع ۱۶

سرطان دهان: انواع ۱۶ و ۱۸

سرطان مری: انواع ۱۶ و ۱۸

زگیل وسیع ناحیه مقعد: انواع ۱، ۲، ۳، ۴، ۵، ۶، ۱۰، ۱۱، ۱۶، ۱۸، ۳۰، ۳۱، ۳۳، ۳۵، ۳۹، ۴۰، ۴۱، ۴۲، ۴۳، ۴۴، ۴۵، ۵۱، ۵۲، ۵۳، ۵۴، ۵۵، ۵۶، ۵۷، ۵۸، ۵۹، ۷۰ و ۸۳

زگیل وسیع ناحیه تناسلی: انواع ۶، ۱۱، ۵۷، ۷۲ و ۷۳

ضایعات پیش سرطانی (ضایعاتی که با پیشرفت تبدیل به سرطان می شوند): انواع ۶، ۱۱، ۱۶، ۱۸، ۳۱، ۳۳، ۳۵، ۳۹، ۴۲، ۴۴، ۴۵، ۵۱، ۵۲، ۵۶، ۵۸، ۵۹، ۶۱، ۶۴، ۶۶، ۶۸، ۸۲

سرطان فرج: انواع ۶، ۱۱، ۱۶، ۱۸

سرطان واژن: نوع ۱۶

سرطان دهانه رحم: انواع ۱۶، ۱۸، ۳۱، ۳۳، ۳۵، ۳۹، ۴۵، ۵۱، ۵۲، ۵۶، ۵۸، ۵۹، ۶۶، ۶۸، ۷۰، ۷۳ و ۸۲

سرطان مقعد: انواع ۱۶، ۳۱، ۳۲ و ۳۳

سرطان آلت تناسلی در مرد: انواع ۱۶ و ۱۸

همانطور که از مطالب فوق استنباط می شود، خطرناکترین نوع ویروس HPV انواع ۱۶ و ۱۸ هستند که سبب بسیاری از سرطانها میشوند. امروزه مشخص شده است که تقریباً عامل بیش از ۷۰ درصد سرطانهای دهانه رحم همین دو نوع ویروس است. درصد سایر سرطانهای مهم که عامل آن ویروس HPV به قرار زیر می باشند:

-سرطان مقعد ۹۰ درصد
-سرطان فرج ۴۰ درصد
-سرطان واژن ۴۰ درصد
-سرطان حلق ۱۵ درصد-سرطان دهان ۳ درصد

خطرناکترین انواع ویروس HPV عبارتند از: ۱۶، ۱۸، ۳۱، ۳۳، ۳۵، ۳۹، ۴۵، ۵۱، ۵۲، ۵۶، ۵۸، ۵۹، ۶۸ و ۶۹٫ متأسفانه این ویروسهای خطرناک زگیلهائی مسطح و اغلب غیر قابل رویت ایجاد می کنند که تشخیص آنها مشکل است

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

فقط نوع پر خطرش خطرناکه ...من با یه فوق تخصص صحبت کردم... گفت ممکنه خیلی از خانمها داشته باشن... منظورم نوع کم خطرشه..به مرور از بین میره... ولی بنظرم خنمها واکسن گاردیسل رو بزنن که از نوع پر خطرش که باعث سرطان میشه جلوگیری کنن.. هیچ ضرری هم واکسنه داره.. برای اقایونم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی خانمها رو درگیر میکنه😕😕😕

پر خطرش همون 16 ...18 هست بقیه با واکسن از بین میره

عزیزم هیچ ویروسی با واکسن از بین نمیره . شما با واکسن از مبتلا شدن و یا تبدیل به نوع پر خطر جلوگیری میکنی. 

16 و 18 سوش های پرخطر هستند ولی 56 و 58 و.... با خطر متوسط هستند و میتونن به های ریسک تبدیل بشن.

6 و 11 و... در ابتلا به سرطان رحم کم خطر هستند. 

http://vrc.sbmu.ac.ir/index.jsp?pageid=48607&p=1

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

سریع ترین و بهترین روش درمان زگیل تناسلی 

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

اما درمان آن به سبک دکتر میر حسین کاظمی به راحتی میتواند اتفاق بیافتد.

جهت مشاوره و شروع درمان تماس بگیرید:

09367461816

من اچ پی وی نوع ۱۶ گرفتم که واقعا دیوانم کرده بود شب و روزم شده بود گریه که خدایی نکرده سرطان نگیرم خداروشکر توسط یه دکتر طب سنتی خوب درمان شدم که واقعا باور نمیشد خدا خیرش بده دکتر کاظمی رو ، شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید ویزیت آنلاین هم انجام میده

09367461816