2777
2789
عنوان

بارداری

104 بازدید | 12 پست

اومدم بهتون انگیزه بدم

من الان رفتم توی ماه سوم بارداری بچها تو روخدا همونطور که خودتون چکاپ میکنید ازهمسرتونم بخواید خودشو چک کنه اگه یه تنه برید جلو هم وقتتون هم پولتون هدر میره

من دو دفعهiuiکردم منفی شد ۶ ماه دارو خوردم جواب نداد ماهی که همسرم واریکوسل عمل کرد باردار شدم دکتر تازه گفت بایدد ۳ ماه بگذره تا نتیجه بگیرید من یک سال و نیم عمرم توی مطب دکترا گذشت که همش فکر میکردم تقصیر از منه🥲

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

بعدشم بیخیال باشید من دقیقا همون ماه که اصلا فکر نمیکردم باردار بشم شد چون همسرم تازه عمل کرده بود و رابطه خیلیییی کم بود و سطحی و من امیدوار واسه چندین ماه بعد بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالت تهوع دارید؟؟ماه چندی عزیزم

تازگیا انتی رفتم .

حالت تهوع هم کم خداروشکر

اگه بو های مختلف نیاد بهترم

پیازداغ . بوی دود ماشین یا سیگار و بوی مرغ 🙄🤢🤢🤢🤮

😂😂😂😂

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی ..... ( درخواست دوستی نفرستید )

ی سوال دارم اگه مردی عمل واریکوسل انجام بده و اقدام به بارداری نکنه و ی سال بگذره آیا واریکوسل برمیگرده ؟

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

تازگیا انتی رفتم . حالت تهوع هم کم خداروشکر اگه بو های مختلف نیاد بهترم پیازداغ . بوی دود ماشین یا س ...

منم ۳۱ شهریور باید برم سونو انتی زایمانتو زده کی؟

وای من از مرغ متنفرممممم

ی سوال دارم اگه مردی عمل واریکوسل انجام بده و اقدام به بارداری نکنه و ی سال بگذره آیا واریکوسل برمیگ ...

فکر نمیکنم برگرده ولی باید مراقبت هم بکنه تا یه مدتی چیز سنگین بلند نکنه به خودش فشار نیاره ولی باز با دکتر مشورت کنین مال همسر من گرید ۲ بود ک یه سری دکترا میگفتن عمل بشه یه سریا میگفتن با دارو اوکیه ولی دارو هم جواب نداد

فکر نمیکنم برگرده ولی باید مراقبت هم بکنه تا یه مدتی چیز سنگین بلند نکنه به خودش فشار نیاره ولی باز ...

من بچه نمیخوام کاش برگرده

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم