bmahya مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 22 عنوان مزوژل زیر چشم 72 بازدید | 8 پست خییییلی دلم میخواد زیر چشمم بزنم ولی اولش کبود میشه تا چند روز ، دلم نمیخواد شوهرم متوجه بشه زدم امروز | 08:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین_م عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3710 بعضی مدلاش کبودی جزیی داره که با پنکیک کاور میشهبه هنر تزریق هم مربوطه و واکنش بدن خودتونولی بهتره تا چند روز لمس نشه و آب و لوازم ارایشی بهش نخورهچرا نمیخواید بفهمه؟ مخالفه؟
bmahya مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 22 بعضی مدلاش کبودی جزیی داره که با پنکیک کاور میشهبه هنر تزریق هم مربوطه و واکنش بدن خودتونولی بهتره ت ... چون دیگه بخاطر بچه سرکار نمیرم همش خونه ام میگه افتادی تو این کارا ، بعد یجوری این کارا رو به نداشتن اعتماد به نفس ربط میده
bmahya مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 22 فعلا دارم فقط میرم ورزش بدنسازی ولی دلم میخواد به پوستم هم برسم چهل سالم شده دیگه
bmahya مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 22 پوست زیر چشمم هم خیلی نازکه بعضی وقتها رگهای زیر چشمم مشخصه
سروین_م عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3710 چون دیگه بخاطر بچه سرکار نمیرم همش خونه ام میگه افتادی تو این کارا ، بعد یجوری این کارا رو به نداشتن ... بهش بگو مزوژل درمانیه و تغییری تو ظاهر آدم نمیده که بخواد به اعتماد به نفس ربط داشته باشه، برای سلامت و جوونی پوسته و نوعی مراقبت شخصیهالبته بگم من سه بار زدم نه اینکه تاثیر نداشته باشه اما انقدری نیست واقعا، یه نمه بهتر میکنه فقط، خیلی جزیی
bmahya مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 22 بهش بگو مزوژل درمانیه و تغییری تو ظاهر آدم نمیده که بخواد به اعتماد به نفس ربط داشته باشه، برای سلام ... مرسی عزیزم ولی کبودی اولش خیلی دودلم کرده اخه پوست زیر چشمم خیلی نازکه میترسم چند ماه کبود بشه زیر چشمام
سروین_م عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3710 مرسی عزیزم ولی کبودی اولش خیلی دودلم کرده اخه پوست زیر چشمم خیلی نازکه میترسم چند ماه کبود بشه زیر چ ... چند ماه؟!! نه بابا خود مزوژل مگه چقدر ماندگاری داره که کبودیش چند ماه بمونهنهایتا یه هفته است
bmahya مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 22 چند ماه؟!! نه بابا خود مزوژل مگه چقدر ماندگاری داره که کبودیش چند ماه بمونهنهایتا یه هفته است اخه تو همین سایت دیدم یه نفر گفته خواهرش پوست زیر چشمش نازک بوده تا چند ماه کبودیش نرفته 😄