2777
2789
عنوان

پشت کنکوری

54 بازدید | 21 پست

سلام من کنکور امسال رو ندادم یعنی در واقع باید کنکور ۴۰۵ رو میدادم ولی چون هیچی هیچی بلد نبودم شرکت نکردم گفتم پشت میمونم، نهایی دوازدهمم رو خیلی خراب کردم برای همین باید ترمیم کنم ولی مشکل اصلی من معدل یازدهمه، یازدهمم زیاد خوب ندادم و معدل کل رو پایین میاره اگه ترمیم کنم هم وقتم تلف میشه برای خوندن دروس عمومی یازدهم و مهم تر از همه نمیتونم دو پایه رو باهم ترمیم کنم اگه تاثیر یازدهم توی کنکور ۴۰۶ مثبت بشه خیلی خوب میشه به نظرتون مثبت میکنن؟ چیکار کنم بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقدو ول کردی نسیه چسبیدی ؟ بجای چه کنم چه کنم فقط شروع کن

فارسی و زبان و عربی قواعد و دستور زبانش سخته ، وقتی واسه دوازدهم میخونی ، یازدهمم هندل میکنه تخصصی هاعم که برا کنکور میخونی ، بقیشم مسخره بازی در عرض دو هفته جمع میشه

اگه وقت تو گرفته میشه ، وقت بقیه هم گرفته میشه

فرقی با بقیه نداری

ولی تو یه چیز فرق دارید !

بقیه به این موضوع مسخره فکر نمیکنن و شروع کردن ، تو داری به یه چیز بیهوده فکر میکنی و وقتتو تلف میکنی

تو الان فقط باید نگران یه چیز باشی : شخصیت ضعیفت

خیلی ضعیفی خیلی ، ترس از شکستت از پات درت میاره ، همینجوری بمونی نمیتونی از پسش بر بیای ، علاوه بر مشاور ، تو این مسیر با تراپیست در ارتباط باش

چرا نخوندی خب دخترررر هم میرفتی کنکورت میدادی هم معدل یازدهمت خراب نمیکردی نباید ولش کنی همینجوری ک

من ماز شرکت کرده بودم بعد موقع جنگ ها کلاس ها کنسل شد دیگه نتونستم بخونم بعد از اون بعد مدرسه هم بودم مدیر اجازه نمیداد نیایم بیشتر تایمم برای مدرسه و امتحانای مدرسه میرفت

نقدو ول کردی نسیه چسبیدی ؟ بجای چه کنم چه کنم فقط شروع کنفارسی و زبان و عربی قواعد و دستور زبانش سخت ...

اخه حتی اگه بتونم بخونم امتحانای یازدهم و دوازدهم خیلی به هم نزدیکن