2777
2789
صدا ک داره جاروبرقیه دیگه سایلنت نیست اما دورشو کمتر کنی صداش کمتر میشه

نه یعنی میگم صداش خیلی رو مخی نیس؟ اخه انقد تو اینستا تبلیغ جاروبرقی آاگ رو دیدم بغلش بچه خاب بود جارو برقی روشن کرد هیچ صدایی نمیداد گفتم مگ میشه همچین چیزی خاستم ازاونا بخرم ک از فامیلامون جاروبرقی بهم هدیه دادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره زوری استفاده میکنی😂

اره مثلا دارم با دست خورد میکنم بعد یهو میگم نه من خوردکن دارم بعد دوساعت میارمش انقدرم ناز داره خیلی پرباشه خورد نمیکنه خیلی سلت باشه خورد نمیکنه داغ بشه خاموش میشه بعد حالا بشورش خشکش کن بزارش تو کابینت

برا خانومای اداییه من مشتیم 🤣🤣🤣

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

نه یعنی میگم صداش خیلی رو مخی نیس؟ اخه انقد تو اینستا تبلیغ جاروبرقی آاگ رو دیدم بغلش بچه خاب بود جا ...

نبابا فکر نکنم اونا تبلیغه

من مشکلی ندارم با صداش برا همین نمیتونم نظری بدم واقعا🤦🏻♀️من رو دور متوسط میذارم برام قابل تحمله

یبار روشن کن صداشو ببین اگه بنظرت بلند بود استفاده نکن

نفهمیدم عزیزم. یعنی جهیزیه نخریم بجاش طلا بخریم؟ پس چجوری بریم سرخونه زندکی اخه پسر تو شهر ما فقط چن ...

اگه خونه میخواین بخرین الان بگو به جای جهیزیه من پولشو میدم برای خرید خونه و دونگش به اسمم

اینها بسته به شرایط و توافقات

ببین من جهازم همه چی تموم پدرم داد تمام وسایل هر چی که فکرشو کنی الان که ده سال گذشته شوهرم خونه بنامش هر روز میاد روش ولی وسایلم داره کهنه میشه

اگر جاش پولو داده بودم برای خرید خونه برام سرمایه بود در زندگی خوش و خرم و موندگار میگم اینو

زندگیهای زن و شوهرها رو تو جامعه میبینم گاهی پشیمون میشم از کارم که چرا پولو ندادم به خونه یا طلا

زن همیشه باید پول و طلا داشته باشه برای امنیت خاطرش و زندگیش مثل مردها که دو دوتا میکنن که همه چی سمت خودشون باشه

اره مثلا دارم با دست خورد میکنم بعد یهو میگم نه من خوردکن دارم بعد دوساعت میارمش انقدرم ناز داره خیل ...

انرژی مردانه ده از ده😂😂

من ک پول دستم اومده بود وقتی تازه نامزد کردم اولین چیزی ک خریدم چون قیمتش ب پولم میخورد گوشت کوب برقی بود با ذوق و شوق اوردم خونه همه گفتن گوشت کوب برقی برا چیت بود مگ گوشت کوب دستی چشه و قیافه هاشون همه اینطوری 😐😕

نبابا فکر نکنم اونا تبلیغه من مشکلی ندارم با صداش برا همین نمیتونم نظری بدم واقعا🤦🏻♀️من رو دور متو ...

مامانم همرو گذاشته بالای حموم نمیتونم بیارم پایین پس با امیده اینکه خوبه میزارم همونجا بمونه و پول الکی به ی جارو برقی دیگ نمیدم😐😂

اگه خونه میخواین بخرین الان بگو به جای جهیزیه من پولشو میدم برای خرید خونه و دونگش به اسمماینها بسته ...

عزیزم اگ بگم پول جهاز و میدم خونه بخریم بزن به نام پس دیگ کی جهاز بخره؟؟ خونه همسرت هم بالخره برای شماس عزیزم شمام بخای نخای سهم داری شاید بعداً هم خودش به نامت بزنه نصفشو

انرژی مردانه ده از ده😂😂من ک پول دستم اومده بود وقتی تازه نامزد کردم اولین چیزی ک خریدم چون قیمتش ب ...

اخه واقعا سخت تره برا ی پیاز بخای دمو دستگاه بیاری

اگرم رنده کردنی باشه که از شوهرم ب عنوان رنده برقی استفاده میکنم ب عنوان گوشکوب برقی ،ماشین ظرفشویی،جاروبرقی رباتیک اینا همش شوهرمه 😬😬😬

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

عزیزم واقعا مجبوری ادم میخره چون قسطی میده اگ پول نقد بود حتما یه مارک خوب میشد خرید ولی الان برای ع ...

نمایندگی ها قسطی میدن راست میگه سرا نرو

مثلا نمایندگی اسنوا (یا یه چیز دیگه یادم نیس) همین دو سه ماه پیش میگفت ماشین ظرفشویی بدون پیش پرداخت میداد

خب وقتی خرید کردن نباید اینجوری بگید

اره خرید کردم اونم خرید من نبوده یخچال برای همسرم بود وسعش در همین بود یخچال ایرانی و ۲۶۰ ملیون بابتش پول داد دیگ نمیتونستم بگم الجی بخر 🥲