2777
2789
من ۲۵ خریدم اونموقع🤦🏻♀️سرای ایرانی خیلی جنسای مرغوبی نداره دقت کنید من رفتم برا خرید یخچال دیدم هم ...

😥😥😥یخچال با همسرم بود ک خریده ایشالا ک خوب باشع

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره خیلیییی واقعا روش میکشه قبول دارم سرویس چوباش ک افتضاحه برقیاش باز خوبه کیفتیش ولی سرویس چوباش ک ...

اره حالا ضروریارو بگیر بقیشو یواش یواش میگیرید مثلا من خودم شوهرم تلویزیون کرفته بود از قبل وگرنه نمیگرفتم چون خیلی نمیبینم الانم انتن و ماهواره نداره باهاش فیلم میبینیم فقط یا مثلا وسایل برقیای اشپزخونه فقط هواپز و خوردکن گرفتم چون بقیش استفاده نمیشه همینام زیاد استفاده نمیشه ولی خب لازمه دیگه یا همون اتو خداشاهده اگه من لباس اتو کنم 🤣🤣🤣ولی هرکی بسته ب سبک زندگیشه دیگه مثلا شاید یکی چرخگوشت زیاد استفاده کنه یا قهوه ساز ...هرچی لازمته بخر

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

اره حالا ضروریارو بگیر بقیشو یواش یواش میگیرید مثلا من خودم شوهرم تلویزیون کرفته بود از قبل وگرنه نم ...

عزیزم تو برقی هرچی و بگی خریدم اتو دستی اتو بخار سرخ کن مولتی کوکر اسپرسو ساز اسنک ساز آون تستر و..... بنظرم همشون کاربردین الان از نظرم شاید برم سر خونه زندگیم ببینم بی فایدن 😂💔

عزیزم تو برقی هرچی و بگی خریدم اتو دستی اتو بخار سرخ کن مولتی کوکر اسپرسو ساز اسنک ساز آون تستر و... ...

من ک واقعا استفاده نمیکنم میدونستم چون خونه مامانم اینام همین بودم براهمین نگرفتم هزینه اضافی و جاگیر بو تازه اینام برااین ک صرفا استفاده کنم استفاده میکنم میدونی چی میگم 🤣🤣🤣

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

من به تمام دخترهای سرزمینم توصیه میکنم

به جای خرید جهیزیه طلا ببرید یا خونه ای که میخواید بخرید پول ببرید و از دونگ خونه به نامتون کنید

در نهایت بعد ده سال همه چیز کهنه میشه و مالتون هدر میره

تو جامعه که گشتی میزنی میبینی که چقدر مردها همه چی به نفعشونه

میبینید چقد طلاق زیاد شده آدم باید فکر آینده خودش کنه

مثل مردها که به فکر آینده فقط خودشونن

این وضعیت رو که میبینم خودم هم اگه روزی بخوام بچه دار بشم با اینکه رسم سیسمونی داریم اما به پدرم ایشالا میگم به جاش برام طلا بخره خودم استفاده کنم سیسمونی رو بابای بچه بخره

من به تمام دخترهای سرزمینم توصیه میکنمبه جای خرید جهیزیه طلا ببرید یا خونه ای که میخواید بخرید پول ب ...

نفهمیدم عزیزم. یعنی جهیزیه نخریم بجاش طلا بخریم؟ پس چجوری بریم سرخونه زندکی اخه پسر تو شهر ما فقط چن تیکه بزرگ میخره بقیش با دختر