2777
2789
عنوان

برادر عوضی

117 بازدید | 9 پست

برادر آشغال ، پدر و مادرم و خودمو تا حد مرگ کتک میزنه ، بهمون چاقو میکشه ، دست و پامونو میشکنه ، سر و صورتمونو خونی میکنه ولی باز بابام نمیذاره بندازیمش زندان یا بکشیمش!

به قرآن خستم از این زندگی ، ۳۳ سالمه مجرد موندم چون همین برادر آشغال نمیذاره ازدواج کنم چون خودش ۳۶ سالشه مجرده و حسوده ، گفته تا من ازدواج نکنم حق نداریم من و خواهرم ازدواج کنیم.

دیگه امیدی به زندگی ندارم میخوام خودکشی کنم

خدا کمکت کنه

لطفا به من نگین عزیزم و سیسی تنفر دارم همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

ای داد🥲 خدا کمکت کنه عزیزم

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید من صرفا برای اسی نظر میدم لطفا خانومای سلیطه ای که مخالف نظر من هستن ریپ نزنن بپرن بهم باتشکر😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط پدر مادرت چرا ساپورتش میکنن

زندان نیاز نیست تیمارستان نیازه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

برادر و زن برادرم مرتب برام دعا میگیرن جلوی ازدواج و شاغل شدنمو با همین جادو جنبلاشون گرفتن

۳۷سالمه ومجردم و بیکار تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره و در اصل روستاس خیلی کوچیکه

خیلی دخالت میکنه ، بابامم بهش زیادی بها داده متاسفانه

اگر به ما بود تا الان پرتش کرده بودیم بیرون ولی بابام نمیذاره و بازم حمایتش میکنه

اینم شانس من

دعا کن برام آبجی ، نمیدونم نجات پیدا میکنم یا نه