2777
2789
عنوان

امشب تصمیم

23 بازدید | 14 پست

شاید کوچیک ولی مهمی تو زندگیم گرفتم تصمیم گرفتم اینستامو پاک کنم بعد کلی کلنجار رفتن با خودم چون میدیدم چقدر داره لطمه میزنه بهم و جلوی درس خوندنمو میگیره

امیدوارم اثر بخش باشه..

اره پاک کن خوندی باز برو سمتش یا مرو اگر عادت کردی من خودم دوست دارم ولی اصلا جدا نمیشم همش توی گوشی ...

فقط یه چیزی

بعضی پیج ها که محتوای آموزشی داشتند و مشاور بودند و به درد میخوردن رو چیکار کنم؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم خوبیه اگه ماندگار باشه و دوباره نصب نکنیواسه خود من تایمر گذاشتن براش بهتر از حذف کردنش جواب د ...

فقط یه چیزی

بعضی پیج ها که محتوای آموزشی داشتند و مشاور بودند و به درد میخوردن رو چیکار کنم؟🥲

با چه برنامه ای تایمر کزاشتید

تصمیم خوبیه اگه ماندگار باشه و دوباره نصب نکنیواسه خود من تایمر گذاشتن براش بهتر از حذف کردنش جواب د ...

اره باید قلق خودم دستم بیاد مجبورم خودمو به چالش بکشم ببینم بدون اینستا زندگی بهتری دارم و بهتر کارامو پیش میبرم یا همراه باهاش

فقط یه چیزیبعضی پیج ها که محتوای آموزشی داشتند و مشاور بودند و به درد میخوردن رو چیکار کنم؟🥲با چه ب ...

خود گوشیم تایمر داره واسه اپ ها میتونم بزارم .دست خودمه مثلا ۱۵ دقیقه در هر روز میتونم بزارم که از اینستا استفاده کنم. ۱۵ دقیقه تموم شد میاد بیرون دیگه نمیزاره باز کنم اپو

‌‌‌‌...

فقط یه چیزیبعضی پیج ها که محتوای آموزشی داشتند و مشاور بودند و به درد میخوردن رو چیکار کنم؟🥲

اگر مهم داری حذف نکن یه برنامه هست گوشی قفل میکنه هر چقدر بگی بعد باز میکنه فقط میتونی زنگ بزنی و اگر اوکی نیستی یه جور راضی شو که فقط برای اونا بری اینستا یا هر چیز

فقط یه چیزیبعضی پیج ها که محتوای آموزشی داشتند و مشاور بودند و به درد میخوردن رو چیکار کنم؟🥲با چه ب ...

چه محتوایی؟ والا تو اینستا به جز تبلیغات و پکیج فروشی محتوای خاصی که نیاز شدید یه کنکور باشه فکر نمیکنم باشه

‌‌‌‌...

چه محتوایی؟ والا تو اینستا به جز تبلیغات و پکیج فروشی محتوای خاصی که نیاز شدید یه کنکور باشه فکر نمی ...

نیاز به مشاور دارم برای سال اخر کنکور

شخص خوبی رو نمیشناسم اونجا از دانشجو ها میپرسیدم

اره باید قلق خودم دستم بیاد مجبورم خودمو به چالش بکشم ببینم بدون اینستا زندگی بهتری دارم و بهتر کارا ...

نمیدونم چرا تو زمانی از زندگی که آدم باید درس بخونه این اینستا انقدر جالبه . والا من الان اصلا یادم میره حتی چکش کنم در روز

‌‌‌‌...

نمیدونم چرا تو زمانی از زندگی که آدم باید درس بخونه این اینستا انقدر جالبه . والا من الان اصلا یادم ...

مشاور خوب نمیدونم از کجا پیدا کنم به خاطر همین برام جذاب شده...🥲

چقدر خوبهمیشه بپرسم از کجا میدا کردید این اپ رو

عشقم میگم تنظیمات خود گوشیمه اپ خاصی نصب نکردم

از چت جی پی تی بپرس راهنماییت میکنه اگرم گوشیت قابلیتشو نداشت بهت اپ معرفی میکنه

‌‌‌‌...