2777
2789
عنوان

خساست

182 بازدید | 12 پست

سلام،من 25 سالمه لیسانس زبان انگلیسی و خانه دار،همسرم23 سالشه وارایشگر،،، نه ماه خونه پدرم هستیم،یعنی از زمان عقد،و سه ماهه ازدواج کردیم باز هم خونه پدرم!قول داده اواخر شهریور خونه رو جدا کنه،همسرم بارها پیش اومده که رفتیم شهر دیگه و ايشون به بهانه نداری هیچیییی برام نخريده،دفه آخری که سر این قضیه دعوا کردیم وهمه این خساست ها رو به روش آوردم گفت چند روز بعد عید فطر میریم فلان شهر و ظروف آشپزخونه برات میخرم و هرچه که نیازت باشه،تادیشب گفت فردا میریم که برم برای مغازه م وسایل بخرم و اصلا به روی خودش نیاورد که چ قولی بمن داده!!!! منم کل دیشب رو گریه میکردم تا صبح گفت آماده شو با هم بریم، گفتم وقتی نمیخوای چیزی بخری چرا بیام گفت پس تنها میرم،و تنها رفت!!!!!! من یکماه برای امروز انتظار کشیدم حتی لیست خرید آماده کردم واقعا ضدحال بدی خوردم،جالبه که خیلی بهم محبت لفظی میکنه امااين موقع ها اینطوری رفتار میکنه،حتی بمن میگه تو اصلا کاری به درامد من نباید داشته باشی!!!! دارم به طلاق فکر میکنم چون احساس میکنم واقعا این خصوصیت اخلاقیش هست و مطمئن شدم چون متاسفانه پدرش هم بشدت خسیس

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تو هم مثل خودش رفتار کن خواسته هات خیلی واضع و رک بگو نگذر ازشون اینطور بهتره تا در مقابلش سکو ...

دعوا میشه بخاطر اینکه همش پاس میده منو،مثه امروز که دید اصلا کوتاه نمیام گفت باشه دوهفته دیگه میبرمت!!!!

...

ناراحت هستی اما از این شوهرها زیاد است....ذات کسیو نمی شه تغییر داد دست خودشون نیست باید اول تحقیق می کردی دوران نامزدی چندتا خرید درست حسابی می کردی.... حالا سعی کن خودت درآمد داشته باشی وگرنه برا هر چی که دلت می خوا بخری  کلی مکافات داری... 

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
میخوام جداشم

با خانوادت مطرح کن بعدن....

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 

تجربه ثابت کرده با گذشت زمانم خوب نمیشن یه چیزی هم بخرن سرت منت میذارن. خانواده خیلی تاثیر داره هر جور بزرگ شده باشه همون میمونه. اخلاق پدرش با مادرش هر جور باشه اونم با تو همین رفتارو خواهد داشت