2777
2789
عنوان

حسودی تا چه حد

142 بازدید | 16 پست

خواهر شوهر خواهرم که نزدیک عروسیه خواهرمه مدام منو با خودش مقایسه میکنه چی میپوشی کفشاتو از کجا خریدی آرایش چی موهات چی زنیکه ۳۵ ساله خودشو با من مقایسه میکنه پرو پرو برگشته رو به من میگه میدونی تیپ من تیپ تک مجلس و خواهر شوهریه خب به کتفم من بدون آرایش هم از تو خوشگلترم زنیکه نچسب

واسه کسی که اولین سیگار و داد دست من ، دمش گرم💔🚬goftino.com/c/74wdwb

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همه رو چپه بهش بگو بعد برو کار خودت و انجام بده

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

واای یه عده چقدر اعتماد بنفس کاذب دارن

منظورت منم؟

خب تو نداشته باش من خوشگلترم از اون خواهرمم خوشگلتره من هیچوقت از رو قیافه آدما رو مقایسه نمیکنم ولی خب حقیقته من ۱۷ ساله کجا اون ۳۵ ساله کجا که دو شکم زاییده

بگو همش خب تقلیده کجاش تک🙄بهش آمار دقیق نده گیجش کن دختررر

آمار نمیدم حرص میخورم من ۱۷ ساله رو با خودش مقایسه میکنه

بلههمین حرصم میده من کجا اون کجا

چه عجیبه🫤

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

نه منظورم با خواهرشوهر خواهرت بود که گفته من تیپ تک مجلسم

آره

به خدا من حتی یه بار از خواهر خودم نپرسیدم چرا اینو میپوشی اصلا نپرسیدم چی میخوری خب به من چه آخه

خیلی دخالت میکنه

نمیگم چرا بگم؟!

چی تو جوابش میگی وقتی میپرسه

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

چیش عجیبه

اینکه یه خانم ۳۵ ساله درگیر رقابت با یه دختر ۱۷ ساله باشه

عجیب نیست؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند