2821
2789

وای همین الان ی خانوم داشت همه رو لعنت میکرد برای وام ۵۰ تومن درخواست کرده بدده ۴۳ دادن بش با هزار رنگ و فنگ و دوبرابرم سود باید بده

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم وام هایی که از بانک های جمهوری اسلامی گرفته میشه همشون اشکال شرعی داره.همش نزوله و گناه

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

تو طرح زوجین باید 40ملیون بزاری کمش ک 20میلیون ب اسم خانم 20 ب اسم اقا

یکسال پولت باید بمونه بانک بدون هیچ سودی 

بعد یکسال دوبرابر پولتو میدن ک میشه جمعا120ملیون

اقساطش 15سال طول میکشه ،8درصدمیگن ولی حساب کردنب همون12درصد میوفته ،ماهانه800تومن باید بدی

سلام دوست عزیز  وام اولی ها  تا  سقف ۱۶۰  میلیون  میتونید وام  بگیرید   اقساط هم  حداقل  از ۱،۲۰۰.۰۰۰ شروع میشه  بسته ب بازه زمانی داره بهتون فرم  میدن  هرچی تعداد ماه ها کم باشه  مبلغ اقساط بیشتر   و بلعکس  هرچی  ماه ها  زیاد رو انتخاب کنید طولانی مدت میشه و مبلغ اقساط کم 

تو طرح زوجین باید 40ملیون بزاری کمش ک 20میلیون ب اسم خانم 20 ب اسم اقا یکسال پولت باید بمونه بانک ب ...

همه رو اشتباه گفتی

نفری ۳۰ میذارن بعد یکسال نفری ۶۰ میدن یعنی ۱۲۰ تومن اقساط ۱۰ ساله یا ۱۲ ساله میتونن بردارن سودشم الان ۸ درصده ما ما ۹.۵ درصد بود قسطش ماهی ۱۵۶۰ تومن به مدت ۱۰ ساله

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
همه رو اشتباه گفتی نفری ۳۰ میذارن بعد یکسال نفری ۶۰ میدن یعنی ۱۲۰ تومن اقساط ۱۰ ساله یا ۱۲ ساله میت ...

اشتباه نگفتم ما دقیقا از بانک مسکن پرسیدیم همینجوری گفت ،همسایمون هم همین جوری گرفته ،من اونایی ک 20ملیون میذارنو گفتم ن 30

اشتباه نگفتم ما دقیقا از بانک مسکن پرسیدیم همینجوری گفت ،همسایمون هم همین جوری گرفته ،من اونایی ک 20 ...

گلم من گرفتم این وامو.دیگه به من نگو دیگه دارم قسط میدم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اشتباه نگفتم ما دقیقا از بانک مسکن پرسیدیم همینجوری گفت ،همسایمون هم همین جوری گرفته ،من اونایی ک 20 ...

دوبرابره سپرده وام میدن تو چجوری حساب کردی با ۴۰ میان ۱۲۰ وام میدن.خودت یکم فکر کن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز