2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه مگر مرجع قضایی برید اونم چون صرفا رله بهتون پرینت نمیدن

چرا مشکوکی؟خیانت میکنه یا احساس میکنی متاهله؟حس خانم ها اکثرا درست میگه کوچیک ترین چیز مشکوکی دیدی کات کن ارزششو نداره سلامت روحیتو خراب کنی الکی یا اگه متاهل باشه که یک پفیوزه واقعی هستش سریع تر کات کن

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

نمیشه مگر مرجع قضایی برید اونم چون صرفا رله بهتون پرینت نمیدنچرا مشکوکی؟خیانت میکنه یا احساس میکنی م ...

نه بابا متاهل چیه ،مجرده مجرد پسره....مشکوکم چون اکسش طلاق گرفته همش یه حسی بهم میگه اون به رلم زنگ زده هرچند با کنایه بهش تیکه پروندم گفت من هنوز انقدر بیشرف نشدم وقتی با تو دست یاعلی دادم بهت خیانت کنم

نه بابا متاهل چیه ،مجرده مجرد پسره....مشکوکم چون اکسش طلاق گرفته همش یه حسی بهم میگه اون به رلم زنگ ...

خوب تا اینجا که بنده خدا کاری نکرده نمیدونم والا امیدوارم ادم درستی باشه و واقعا با شرف باشه 🤍و اگه چیزی ازش ندیدی لزومی به نگرانی نداره که

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

خوب تا اینجا که بنده خدا کاری نکرده نمیدونم والا امیدوارم ادم درستی باشه و واقعا با شرف باشه 🤍و اگ ...

ببین واقعا ادم خوبیه ولی ته دلم همش یه حس بدی دارم از عصر

ببین واقعا ادم خوبیه ولی ته دلم همش یه حس بدی دارم از عصر

بد به دلت راه نده یک مدت حواست به رفتاراش باشه ببین چحوری هاست