2777
2789
عنوان

پای بی‌قرار🫠

152 بازدید | 13 پست

بیست چهار ساعتی یکی از پاهامو تکون میدم

اصلا به خودم میام میبینم دارم تکون میدم🫠

همیشه ها یعنیییی موقع خواب، کلاس، بیکاری....

کسی هست مثل من؟؟

از چیه؟؟

فرفری👩🏻 ای که میدانی ندارم غیر درگاهت پناهی🌱🌚و خدا محکم ترین دلیل است برای ماندن در این جهان(: تورک قیز🤌جان فدای ایران🇮🇷 #میناب_۱۶۸🎒

قبلا ایجور بودم

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیدم از کم خونیه

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

ازدواج کردم گفتم دیگ زشته خونه مردم هی پامو تکون بدم دیگ یادم رفت

اما خیلی کم بعضی شبا ک خوابم نمیبره پامو تکون مبدم

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

البته کمبود آهن بود فکر کنممم

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

منموقتی عصبیم بیشترم میشه

منم ناراحت یا عصبی باشم

فرفری👩🏻 ای که میدانی ندارم غیر درگاهت پناهی🌱🌚و خدا محکم ترین دلیل است برای ماندن در این جهان(: تورک قیز🤌جان فدای ایران🇮🇷 #میناب_۱۶۸🎒

البته کمبود آهن بود فکر کنممم

دارم 🫠

دارم 🫠

پس برطرفش کن خوب میشیی و اگه عادت باشه ترکش کن