2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپ چند گرفتید و خوب شدید ؟چکارایی کردید؟

من چون مجردم نمیتونن ازمایش بگیرن ولی دکتر گفت تایپ بی خطری ک زائده داری و زود نشون داده الان دارو میخورم ایمنی بدنم بالا تر بردم هنوز کامل درمان نشدم

1404/01/23 رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطن 💔🕊

بله من مجردم رابطه نداشتم

😯😯😯منم مجردم چند وقت پیش با دوستم رفتیم استخر انقدر درباره استخر گفتن که امکان انتقال هست ترسیدم همش فکر میکنم نکنه گرفته باشم هنوز علائمش نشون نمیده

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

😯😯😯منم مجردم چند وقت پیش با دوستم رفتیم استخر انقدر درباره استخر گفتن که امکان انتقال هست ترسیدم ...

استخر خود اب مشکلی نداره ولی لبه های استخر نشینید یا بشورید بعد بشینید سرویس بهداشتی عمومی هم شلنگ هیچ وقت ب خودت نزنید

1404/01/23 رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطن 💔🕊

من چون مجردم نمیتونن ازمایش بگیرن ولی دکتر گفت تایپ بی خطری ک زائده داری و زود نشون داده الان دارو م ...

خواهر من نوجوانه،پریسینگ زده کنارش یه زاعده زد سوزوند دوباره دراومده دکتر گفته باید تست اچ پیوی بدی یعنی ممکنه گرفته باشه خدانکنه بچس خیلی نگرانشم