توت فرنگيو قاچ قاچ كن روش دو برابر مقداد توت فرنگيت شكر بزن بزار تو يخچال ٢٤ساعت بمونه بعد اب ميندازه بزار رو گاز نيم ساعت بمونه كف روشم بگير بعد دو قاشق اب ليمو بزن بهش بهم بزن بزار سرد شه بيين چي ميشه عالي ميشه
قاچ نکردم همه ب این کارارو کردم ولی شکر کم ریختم گذاشتم موند تو یخچال امروز پختم ولی آبکی شده؟حدودا ...
اول بزار رو گاز همبزن تا داغ بشه بازم روش شكر بريز و چندتا نبات بنداز نور مدام هم بزن نه نگيره زيرشم زياد نكن متوسط تا ابش كم شه ولي خيلي نزار كم اب بشه چون تا سرد بشه بازم كم اب ميشه و بعد خوب در نمياد يكم ابكي بود ديگه بزار سرد بشه