2777
2789
عنوان

جاری رو مخی

172 بازدید | 7 پست

بچه ها این جاری من واقعا دیگه کلافهام کرده

همه جا خودشو میندازه وسط

هروقت ی کاری باشه که مربوط به ما زنها باشه بازم به شوهرم پیام میده میگه بمن نه زنگ میرنه نه پیام میده

وقتی کاری ک داری بمن مربوط میشه چرا به خودم پیام نمیدی

همیشه هم خودشو رییس همه میدونه و نخود هر آش

امروز برای نظافت خونه شلنگ نداشتیم اون رفته به شوهرم پیام داده شلنگ بیارین وقتی من دارم انجام میدم اگه لازم داشته باشم من باید به شوهرم بگم تو چرا میگی

قبلش از من بپرس اصلا ببین واجبه

من لازم نداشتم به شوهرمم زودتر گفتم نیار

الان با شوهرم سر اون دعوا کردم که چرا وقتی بهت پیام میده بهش نمیگی که اگه لازم بود هانیه خودش بهم میگف

انگار که از خانوادهاش میترسه

این اخلاقش که خودشو میندازه وسط بدم میاد

وقتی هم میخواد شام دعوت کنه به شوهرم پیام میده میگه بیاین

یبار هم من دعوتش کردم برای شام زنگ بود به شوهرم میگفت کمک نمیخاین بیام کمکتون به شوهرم گفتم چرا بهش نگفتی به هانیه خودش زنگ بزن از خودش بپرس ، خودش گوشی داره تا حالیش بشه اینکه شوهرم طرفمو نمیگیره بیشتر اذیتم میکته

تقصیر شوهرته ک جوابشو میده اصلا

زنیکه پررو

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل خودش برخورد کن با برادرشوهرت تماس بگیر دعوت کن اگه گفت با زنم تماس بگیر بگو چه فرقی داره مهم مرد خونس مثلا زنت دعوت کردنی تا حالا یکبار باهام تماس نگرفته همیشه با شوهرم تماس گرفته دعوت کزده منم از این به بعد مثل خودش رفتار میکنم

والا من روانشناس نیستم ولی بنظرم جاری رو رها کن. برو ببین شوهرت چرا توانای نداره با خانم های دیگه مرز سالم بزاره. اصلا جاری باشه یا هر کس. مرد یا زن باید آدم بتونه مرز سالم بزاره.بی ادبی هم نیست که میگی از خانوادش میترسه. خیلی محترمانه بگه فلانی لطفا این مسائل رو با همسرم مطرح کن صحیح نیست هربار با من ارتباط میگیری. تموم شد و رفت. دیکه هم جوابشو نده. پیامم میده حواب نده. میخوادم ناراحت بشه بشه.

اونوقت همسر خودش یعنی برادر شوهرت متوجه این روابط غیر متعارف هست؟؟مشکلی نداره؟؟

یه بار که جمعتون جمع بود پیش برادر شوهرت بگو لطفا واسه کارهای زنونه ب شوهرم زنگ نزن ب خودم بزن

دقیقا جاری من زنگ میزد ب شوهرم دخترش با عموش حرف بزنه عیدو تبریک میگف یا احوالپرسی ولی ب من نمیزد

پارسال سر یه جریانی جاریم گفت میخای ب شوهرت زنگ بزنم راضیش کنم؟ گفتم نه خوابه نزن ، قرار شد خودم باشوهرم حرف بزنم ب جاریم اطلاع بدم، این تربچه خانوم همون دقیقه زنگ زده بود ب شوهرم!!!! ینی ب پرویییش موندم ولی یه کار کردم ب غلط کردن افتاد🤣 ب شوهرم گفتم هرچی گف قبول نکن و بگو نه نمیخایم🤣 دلم خنک شد انقد بهش برخورده بود پرو خانوم