2777
2789
عنوان

چقدر خستم

64 بازدید | 10 پست

احساس میکنم هرچی میدوئم

نمیرسم

باید چیکار کنم دیگه ؟

چرا زندگیم همش داره برخلاف تصوراتم پیش میره ؟

همیشه همینه

کلی ذوق دارم واسش

کلی خوشحال میشم براش

فانتزی میسازم بعد خلافش پیش میاد

بابا من دیگه خستم باید چیکار کنم دیگه

مگه این همه تلاش نکردم

این همه سگ دو

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در حدی نیستم بخوام کسی رو نصیحت کنم ولی خودم خییییلی مشکلات دارم مشکل مالی بیماری دیگه بریدم یک سره غر غر میکنم چند ماهه شروع کردم ارتباط مو با خدا قوی کردن اصلا غر نمیزنم باور کن خیلی رو زندگیم تاثیر گذاشته

من در حدی نیستم بخوام کسی رو نصیحت کنم ولی خودم خییییلی مشکلات دارم مشکل مالی بیماری دیگه بریدم یک س ...

چی کار کنم به نظرت ؟

من در حدی نیستم بخوام کسی رو نصیحت کنم ولی خودم خییییلی مشکلات دارم مشکل مالی بیماری دیگه بریدم یک س ...

میدونم واقعا امروز خیلی غر زدم

ولی واقعا خستم

صبر داشته باش ویکم رو کارات تمرکز کن واز مشاورین کمک بگیرید بعضی وقتا راهی که میریم اشتباه وبر خلاف ...

نمیدونم باید ادامه بدم

یا تغییر مسیر

واقعا نمیدونم

هر مسیری میرم یه مشکلی هست

یه گیری یه گره ای

یه گرفتاری ای دارع

چی کار کنم به نظرت ؟

بخوام مشکلاتمو بگم یک روز باید تایپ کنم

هرروز غر میزدم چرا بچم مریضه الان میگم خدا وشکر مریضی بدتری نداره یا همش میگن مطمئنم خدا شفا میده واقعا حالش بهتر شده

اینقدر بی پولم دنبال بیماری خودم نمیتونم برم پول ندارم ولی بابت هر چیز کوچیکی که میاد تو خونه و سفره واسه چیزای خییییلی کوچیک همش شکر میکنم

حوصله داشتنی پا میشم نماز میخونم

با خدا مدام حرف میزنم به جور تصور میکنم یه دوست صمیمی همش کنارمه این حس خیلی تو زندگیم تاثیر گذاشته