2777
2789
عنوان

از خدا گله میکنم

43 بازدید | 9 پست

دوسش دارم خیلی باهاش صحبت میکردم و علاقم روز به روز بهش زیاد تز میشد با خودم مطمعن بودم خدایی هست

بارها التماسش کردم من بنده ضعیفیم منو امتحان نکنه ولی کرد

حالم همینجوریشم بد بود همینجوریشم کلی درد داشتم و به خودش پناه بردم و حالم داشت کم کم بهتر میشد

حداقل امید داشتم

ولی الان یه وقتا باهاش قهرم یه وقتا میگم نیستش یه وقتا نمیدونم چمه و چی دارم میگم یه وقتا میگم منو میبخشه یه وقتا میگم نکنه اشتباه من بوده

ولی تنها چیزی که میدونم اینه از همون بچگی هر بار سعی کردم بهش نزدیک بشم و خواستم بنده ی خوبش باشم به هر نحوی بعدش اونقدری رنجیدم که میترسم باهاش صحبت کنم میترسم دوباره صحبت کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس پشتمون به کی گرم باشه

نمیدونم واقعا

ولی کاش خدا وقتی بدبختی یسری آدما رو میدید کاری میکرد واقعا

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

ابجیم بعد ۱۳ سال دکتر رفتن ای وی اف کرد باردار بشه الان رفت جواب آزمایشش گرفت منفی بود🙂💔حقش این نب ...

الهی بگردم

میفهمم چی میگی

حتما هنوز وقتش نشده،انشالله خودش طبیعی باردار میشه

اینو گفتی یاد همسایمون افتادم

بنده خدا ۲۳ سااااااال منتظر بود آخرشم بچه دار نشد و رفت رحم اجاره کرد یه دختر براش آورد

بعد ۳ ماه بچه فوت شد 😓

الهی بمیرم براشون چی کشیدن اونموقع

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا

الهی بگردممیفهمم چی میگیحتما هنوز وقتش نشده،انشالله خودش طبیعی باردار میشهاینو گفتی یاد همسایمون افت ...

دلم براش ریشههه از بس عذاب میکشه ابجیم با شوهرش

کل پولشون گذاشتن برا دوا درمون آخرم نشد

آخ آخ انگار عزیز از دست دادم ینقدر حالم بده چدر ذوق داشت بچممممم🫠

دلم براش ریشههه از بس عذاب میکشه ابجیم با شوهرش کل پولشون گذاشتن برا دوا درمون آخرم نشدآخ آخ انگار ع ...

خدا بزرگه عزیزم

به وقتش دامنش سبز میشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا