2777
2789
عنوان

ماهانه چقد از همسرتون پول میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 81 پست
پدرتون هنوز همینجوره؟! پس شوهرمنم تاآخر عمر همینجوره. فک میکردم یکم بگذره درست میشه!!

کلا ببخشید آدمای خسیس که پدر منم جزئی از اونهاس همیشه همینطورن ... شاااااااید یکم بشه تغییرشون بدی .. اما کامل تغییر نمیکنن ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم...خیییلی حرف زدم آدم نمیشه

میتونی یه کاری کنی. بری بیرون. یه روزی که واجبه بری بیرون.مثلا دانشگاه یا بازار یا هرچی.

بعد که اومدی خونه همسرت از سر کار اومد بگو پام درد میکنه و.. وقتی دلیلشو پرسید بگو کرایه نداشتم برگردم..مجبور شدم اونهمه راهو پیاده بیام. یا اگه تهرانی بگو رفتم تو ایستگاه مترو دیدم پول ندارم. باهزار خواهش اون اقاهه گذاشت بدون بلیط رد شم

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
میتونی یه کاری کنی. بری بیرون. یه روزی که واجبه بری بیرون.مثلا دانشگاه یا بازار یا هرچی. بعد که ...

یه کار شبیه این انجام دادم...بچم مریض بود پول نبود منم رفتم قرض کردم رفتم دکتر(از قرض کردن بدش میاد)بعد گف چرا قرض کردی منم گفتم نتونستم صبر کن بخاطر حریصی تو بچم از بین بره و...اما خیییره سر باازم آدم نشد

بدیش اینه شوهر من خودش قبول نداره خسیسه..میگه من که همه چی میخرم!!

دقیقااااا مث پدر منه😂😂😂😂😂😂
تازه پدر شوهرم که دست خسیسارو از پشت بسته .... اگه 1000 تومن برات خرج کنه همش منت میزاره ... شوهر منم خیلی کم طاقته نمتونه منت کسیو قبول کنه ... واس همین حیییلی با پدرش بحثش شده ... پول عروسی و کلیه جهیزیه رو خودش داد ... پدرشم ب رو خودش نمیاورد ... فقط شب عروسیمون باباش اومد ب شوهر گف بیا بابا این 10 میلیون رو بگیر واسه خرج عروسیت ... شوهرم گف بزار جیبت بابا کم پول نشی .. راضی ب زحمتت نیستم😂😂😂...

بدیش اینه شوهر من خودش قبول نداره خسیسه..میگه من که همه چی میخرم!!

من خودم اوایل همسرم جوری بود که وسط ماه پولم تموم میشد نمیومد بپرسه پول داری یا نداری و منم خیلی بدم میومد خودم درخواست کنم. یبار گفتم بذار کاری کنم که یاد بگیره.

رفتم خونه وقتی از سرکار اومد گفتم پادرد دارم و.. خلاصه گفتم بهش که کلا چهارصد تومن بیشتر نداشتم و اومدم دیدم بلیط شده ششصد. واسه دویست تومن که نداشتم کل راه خونه رو پیاده اومدم. وای باورت نمیشه انقددددر شرمنده شد و هی دستمو میبوسید و عذرخواهی میکرد و گفت چرا همون لحظه بهم زنگ نزدی؟  گفتم خب من که نمیتونم بگم تو باید بپرسی داری یا نه.

از اون ببعد هرچند روز یکبار پول میریزه بدون اینکه بپرسه دارم یانه. توام امتحان کن😆

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
دقیقااااا مث پدر منه😂😂😂😂😂😂 تازه پدر شوهرم که دست خسیسارو از پشت بسته .... اگه 1000 تومن برات ...

اوووووه...ماهم خرج عروسیمون باخودمون بود تاازه ده میلیون وام از دواجمونو پدرشوهر گرف قسطشو ما میدیم...هیچ وقت نمیبخشمشون....کلاهبردارا

من همرو ازم قایم میکنه 

وا بهش بگو من شریک زندگیتم باید خبر داشته باشم 

من با شوهرم دوست بودم تو همه ۷سالی ک دوست بودیم پولاش ازش خودم میگرفتم اگر لازم داشت بهش میدادم الانم عادت کرده میده دستم هزارتومنم ک بره ی کیک بخره از پول تو جیبیش میگه بهم.عزیزم بد عادتش نکن مرد ک نمیتونه پس انداز کنه ازش بگیر که خودت مدیریت کنی 

خخخخخ منکه شاغلم هیچی ازشوهرم نمیگیرم تمام قسطارم میدم سالی بزور یک یا دو دست لباس بخرم وتمام،خرج دکتر اینامم باخودمه الانم که حامله م چون دکتر آشنای بابامه اصلا حق ویزیت و کارای تو مطبشو ازم نمیگیره.خلاصه شوهرم خوش بحالشههه چون من هرچی ازحقوقم بمونه پس انداز میکنم آرایشگاه هم هرچندماه میرم رنگ مو و اینا که اصلا نمیکنم چون وقت ندارم کارم سنگینه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر